Saç Bakım Hem uzun hem kaküllü saçı kullanmak zor mudur? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Uzun ve kaküllü saçlar? Güncellemeler+1 yıl Saclar Hem uzun hem kaküllü saçı kullanmak zor mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kaküllü ve uzun saçlar yazın işkence gibi resmen ya. Yaz mevsimi haricinde uzun ve kaküllü saçı kullanmanın zor bir yanı yoktur herhalde 1 0 Yorumla
sagecanvarmi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl uzun sıkıntı değil de kahkül zor be bi kere yaptım bir daha yapmam ama perşembe kullanıyorum sarıyo 0 1 Yorumla sagecanvarmi +1 yıl perşembe ne ya perçem olucak Yorumla
gerehe3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kullanmak Nasip Olmadı sjsjsjaj 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. zordur canım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaküllü ve uzun saçlar yazın işkence gibi resmen ya. Yaz mevsimi haricinde uzun ve kaküllü saçı kullanmanın zor bir yanı yoktur herhalde
uzun sıkıntı değil de kahkül zor be bi kere yaptım bir daha yapmam ama perşembe kullanıyorum sarıyo
perşembe ne ya perçem olucak
Kullanmak Nasip Olmadı sjsjsjaj
Haha
Hayır zor değil sevene...
Bence zordur
zordur canım
Merhaba , kısmen
zor değildir
yazın zor olur kısın yap kahkül bence
Güzel olur
Evet Zor
Değildir