Saç Bakım Kıvırcık saçlı kızlar seksi midir şirin mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Kıvırcık saçlar kadınları seksi mi gösteriyor sevimli mi? Güncellemeler+1 yıl Seksi sevimli Kıvırcık saçlı kızlar seksi midir şirin mi? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kıvırcık saç seksidir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Sadece saç şirin ya da seksi olması için bir kriter değil. Kıvırcık saç , keskin yüz hatları ve badem göz ise seksi olabilir Kıvırcık saç , yuvarlak yüz hatları , minnak burun ve yuvarlak büyük şirin durabilir Gibi gibi 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Saç Bakım konusunda 462 cevap paylaştı. Güler yüzlü ve sevgi ile bakan gözleri olan kizlar şirindir.. Şirin kizlar aynı zamanda seçi de ola bilir. 0 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Seksi şirin ndhdjd bazıları cidden çok seksi oluyo. Benim baba taraf full kıvırcık bende öyleyim aslında ama düz geziyorm hep. 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Ya değişiyor ama beyazken kızıl saç ise birde orta büyük göğüs biraz popo çok şirin bence 0 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl İkisi de değil bence. Seksi kadın her şekilde seksidir. 0 0 Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Kimisi öyle seksi oluyor ki şirin diyemiyorsa öyle görünse de :) 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. kıvırcık saçı pek sevmem fakat su burcu yazgıya yakışıyor 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence ikisi de, kıvırcık kadınlar genelde çok etkileyici oluyorlar 0 0 Yorumla
Binaleyn Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Genelde tiksinirim ama bu kıza çok yakişiyor ilk defa kıvırcık saçı bu kızda sevdim denilebilir 0 0 Yorumla
flosvenenatus Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kişiye göre değişebilir ama genelde şirin oluyorlar bence 0 0 Yorumla
mrdare52 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bütün olarak bakıyorum sadece saçıyla değerlendiremez. 0 0 Yorumla
DahabellideğiI Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnsan olsunda önemli değil ya kıvırcık düz 0 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şirindir 0 1 Yorumla DuruHanımcık +1 yıl Senden bir şey rica edebilir miyim @alsevgilimkirkalbimi Yorumla
aduuketciciki Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Olabilir 0 1 Yorumla aduuketciciki +1 yıl Şirin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Kıvırcık saç seksidir
Sadece saç şirin ya da seksi olması için bir kriter değil.
Kıvırcık saç , keskin yüz hatları ve badem göz ise seksi olabilir
Kıvırcık saç , yuvarlak yüz hatları , minnak burun ve yuvarlak büyük şirin durabilir
Gibi gibi
Güler yüzlü ve sevgi ile bakan gözleri olan kizlar şirindir.. Şirin kizlar aynı zamanda seçi de ola bilir.
Seksi şirin ndhdjd bazıları cidden çok seksi oluyo. Benim baba taraf full kıvırcık bende öyleyim aslında ama düz geziyorm hep.
Ya değişiyor ama beyazken kızıl saç ise birde orta büyük göğüs biraz popo çok şirin bence
İkisi de değil bence. Seksi kadın her şekilde seksidir.
Kimisi öyle seksi oluyor ki şirin diyemiyorsa öyle görünse de :)
kıvırcık saçı pek sevmem fakat su burcu yazgıya yakışıyor
Bence ikisi de, kıvırcık kadınlar genelde çok etkileyici oluyorlar
Seksi falan ayıp oluyo bi de fenomen olucak
Genelde tiksinirim ama bu kıza çok yakişiyor ilk defa kıvırcık saçı bu kızda sevdim denilebilir
Kişiye göre değişebilir ama genelde şirin oluyorlar bence
Bütün olarak bakıyorum sadece saçıyla değerlendiremez.
Yüz hatlarına göre değişir
Geneli çok seksi
duruma göre degisir :)
tatlı sempatik ve şirinler :)
Bu saçtan bağımsız bir durum.
Daha şirin gorunuyorlar
sabah uyandığımda ben bu 😂
İnsan olsunda önemli değil ya kıvırcık düz
Biraz çekici bir oluyorlar
şirin..
bana seksi gelmiyorlar..
Hem tatli hem şirin hemde al benisi var
O biraz da nasıl kıvırcık olduğuna bağlı.
Şirin duruyor
Şirin
İkiside
İkisi de
Her ikiside
Şirin
şirin
Hayır kirpi gibi
Sinirli gibiler
Şirinler
Tipe göre değişiyor.
Sevimli