Saç Bakım Saçlarınızı her gün yıkamayı tercih eder misiniz? matemist Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Artık duş altında serinlemeden evden dışarı adım atamaz olduk.🛀Sizce her gün ve her gün saçları yıkamak doğru mudur? Saçlarınızı her gün yıkamayı tercih eder misiniz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Haftada 4 kez yıkıyorum 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Anında yine terliyorum nasıl olsa, günde en az 2 kez duş alırım 1 0 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kel bakım kısmı neden yok? Çok güzel jeller, kremler var mesela? 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Yok. Sık sık yıkamak D vitaminini de yıkıyor ve çabuk cansızlaşıyorlar 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yıkamadan asla evden ekmek almaya bile çıkmam 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Senede bir yıkıyorum yetiyor akarı yok kokarı yok 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 656 cevap paylaştı. Yıkıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Haftada 4 kez yıkıyorum
Anında yine terliyorum nasıl olsa, günde en az 2 kez duş alırım
Kel bakım kısmı neden yok? Çok güzel jeller, kremler var mesela?
Yok. Sık sık yıkamak D vitaminini de yıkıyor ve çabuk cansızlaşıyorlar
Her gün saç yıkanmaz diye biliyorum
2 günde bir yıkıyorum ben
Yıkamadan asla evden ekmek almaya bile çıkmam
4 günde bir yıkamak daha sağlıklı
Hergün yıkıyorum yaa mecburen 🤦
Senede bir yıkıyorum yetiyor akarı yok kokarı yok
Her gün duş alırım.
bazen mecbur kaliyorum sıcak
Evet ediyorum
Yıkamadan duramam
Haftada 4 kez yıkamak yeterli benim için