Saç Bakım Saçlarınızı hiç renkli boyattınız mı? Makyajsız_Güzel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Saçlarınızı hiç renkli boyattınız mı? Marjinal renklere yani mavi yeşil mor gibi :D Hangi rengi tercih ettiniz? Saçlarınızı hiç renkli boyattınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır ama isterdim 0 0 Yorumla
bayramkaradaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Eskiden sarıya boyatmıştım 14 lü yaşlarımdı sanırsam yakışmıştıda şimdide yapsam mı acaba 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben gece mavisi çok istiyorum yaa. Ama herkes saçmalama diyor. 0 0 Yorumla
misslorienn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Şeker pembesi yapmıştım ve yaptıktan 2 hafta sonra pişman oldumm :( akmaya başlayınca berbat bir hal alıyor. Kendim akıtmaya çalıştım ama bir türlü istediğim gibi olmadi. Tamamiyle saçımdan çıkması 2 ay sürdü kxksksbzkslajsnxks 0 0 Yorumla
haticeylmzz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl aslında bi yaz günü denemek lazım böyle cırtlak renkli diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Dans ettiğim dönemde balyaj attırmıştım. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Küçükken hafif sarı serpiştirmiştim kxlcglkxl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ama isterdim
Eskiden sarıya boyatmıştım 14 lü yaşlarımdı sanırsam yakışmıştıda şimdide yapsam mı acaba
Ben gece mavisi çok istiyorum yaa. Ama herkes saçmalama diyor.
Şeker pembesi yapmıştım ve yaptıktan 2 hafta sonra pişman oldumm :( akmaya başlayınca berbat bir hal alıyor. Kendim akıtmaya çalıştım ama bir türlü istediğim gibi olmadi. Tamamiyle saçımdan çıkması 2 ay sürdü kxksksbzkslajsnxks
aslında bi yaz günü denemek lazım böyle cırtlak renkli diye düşünüyorum.
Dans ettiğim dönemde balyaj attırmıştım.
Küçükken hafif sarı serpiştirmiştim kxlcglkxl
Hayır ve düşünmüyorum
Bizde resimdeki gibimi yapalım yani))
Hayir
Yok daha yapmadım
Hayır.