Kendi saç rengim ilk görsel de ki boya o da ancak bu renkten sıkıldım ve düz kesim. saçım da çok gür beni yoruyor saçımı inceltip 2ci görsel de ki kesim ve rengi yapmak istiyorum kuaför olmadan evde o tonu yakalamam mümkün mü?
İlk görsel oldukça güzel görünüyor. İkinci görselde ilk görsele bakarak daha hoş duruyor. Ama o rengi tutturmak biraz zor olacaktır. İşini bilen bir kuaföre gitmek daha iyi olur. En azından saçların yanma durumundan kurtulmuş olursun
Selam. Saç boyamayla ilgili tecrübem yok denecek kadar az ama modelle ilgili elimden geldiğince öneride bulunabilirim. Saçlarınız düz ve sık ise u kesim yaptırıp yanlardan da hafif kat verdirerek biraz olsun hafiflik sağlayabilirsiniz. Direk görseldeki bir kesimi yaptırıp beğenmezseniz geri dönüşü biraz zor olur model yönünden
rengin cok hos ama riske girme kuafore git uzun ve gur saci evde yapmak zor olur
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa teşekkür ederim ama Şöyle ki 1_2ayda bir kuaföre boyatmam gereken bir renk saçım çok olduğu için yüksek fiyat veriyorlar her ay kuaföre o kadar verecek maddi durumum yok çalışmıyorum o yüzden siyah saçımı da şu an ki bu renge evde kendim dönüştürdüm..