Olay saç değil bence yüz hatlarin. Az Snap lensi var gibime geldi ama yinede çocuksu ve kibar duruyor. Olay bu yani kestirme bide milletin lafına bakma kendin eğer istiyorsan yap
Aynı fikirdeyim yakışmış veya yakışmamış mühim değil istediğim müddet uzatmaya devam edeceğim ama kırmızı çizgim kıza benzemek sanırım benzediğini anladığım anda kestiririm hahahaha
Arkadaş sanırım maço tipi yok demeye çalışmış onu sürekli duyuyorum büyüdüğüm yer yaşadığım şehrin pis sayılan muhitlerinden çevremdekiler genelde Adidas üstten 3 numara yanlardan 0 saç modeliyle aynı benzetmeleri yaptığı için alışığım ahahahaha
İki kere kurtardık emir sayesinde maliyet yükseltip duruyorum affetmiyor şimdi bakalım maliyete geldik gibi bir şey kar almayı beklesem mi yoksa kapatsam mı kararsızım
Long açmadım ya short bekliyorum güzel bir düşüş gelse şuna uzun vadeli pozisyon olarak bekleteceğim önceki seferde tepeden short girenler kaldırdı parayı
Mesela 10 dolar atıyorum 17 oluyor ya direk ekmeğimi alıp cikiyorum. Yani hiç beklemiyorum daha yükseklirmi daha kazanirmiyim. Bu işte en önemlisi kararlı olmak
En önemlisi o hedefin yoksa kaybedersin kaç para kazanmak istediğini bileceksin yoksa aç gözlülüğün peşini bırakmaz yüksek pozisyonlarda açmamak gerek maksimum 8x-10x o da maliyet yükseltebilecek gücün varsa ben genelde cüzdanın %10 ile 5x-8x arası girerim %90 maliyet yükseltme gücü elde ederim normalde 3 kere lik olacağım yerde 3 kere maliyet yükseltip sonunda kar alıyorum
150$ civarı kardayım şu an acaba kapatsam mı yoksa bu luna geçenki proje gibi dibi görür mü eğer görürse 1-2 haftalık sabit pozisyon bana binler kazandırır diğer seferinde tam ekmeğini yiyemedim
Bir kere bile çevirmeye takılmadım biliyor musun durduruyor ışığı yakıyorum bir şey demeden tamam sen geç kardeşim dendi hep sebebi bu sanırım hahahahaha
evet herkes ayni olmalı. uzun olunca bi sac illa ki bi kız yakıştırması yapacaklar. ayyy hele o dediğin saçı tipi afedersin ama 🤢🤮 türkiye’nin bikti örtüsü resmen hiç sevemiyorum italyan sac model ve uzun saçları çok seviyorum.
Jdjdjdhdjdnd konuşma, tip tip bak, cevap verme vs... Erkeklerde hiç iş bilmiyor ya 😂 Ya da iç rahatlattığı için sosyal medya üzerinden hepsini engelle, en azından bir için ferahlar
Ya ben bunların eleştirisine güvenmiyorum bunlara malzeme olsun yeter eğer kıza benzeme durumu varsa el atmak gerek diye düşündüm yoksa bunların neyine alınacağım 😄