Kökten koparılan saçlar yeniden çıkar mı, çıkarsa ne kadar sürede (trikollomoni)?

Lütfen argo ve kırıcı seyler yazmayin. Bi kaç ay öncesine kadar zaten saclarım dökülüyordu onu dert ediyordum Zamanla o kadar igrenclestirdim ki durumu en sonunda saclarımı sürekli köküne yakın kısıma kadar koparmaya basladim Son durum hayatimin hatasi gibi gelen ki öyle de sanirim saclarımı kökünden koparmak. Çekip kopariyorum o an engel olamıyorum bitince ağlamak tek çare gibi geliyor Şu an aynaya geçtim baktim ve kızlarin sac ortasinda cok hafif uzun beyaz kisim olur ya Orasi biraz açıldı hatta bayağı belli oluyorCiddi ciddi kellendi gibi Sadece ağlamak istiyorum Bilmiyorum okula gittigim günler sadece orayi kursun kalemle çökerek boyamayı ve öyle gitmeyi düşünüyorum Saclarımı da okul bitisinde cok kısa kesicem Tabi bu kellenmeyi gördükten sonra elimi bir daha saçıma atamam diye düşünüyorumSizce gerçekten kökten koparılan saç çıkar mı ya Ne yapmam lazim aglamak istiyorum
Kökten koparılan saçlar yeniden çıkar mı, çıkarsa ne kadar sürede (trikollomoni)?