Saç Bakım Kısa saç fobisi gerçekten var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kısa saç fobisi sizce gerçek mi? Kısa saçlı olma korkusu? Kısa saç fobisi gerçekten var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kısa kestirmek istemem açıkçası saçımı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ben uzun saç seviyorum 0 0 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kısa saçlı kadınlardan nefret ediyorum. İzmir asansör sokağinda bir bar işletmecisi var kel kadın. Sozde tarz yapmis. O sokakta, karsi barda her içtigimde ters yöne oturuyorum onu görmemek için😀 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha😆😁😁 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kısa saçı sevende vardır sevmeyende vardırsevmeyenler için kısa saç bir korkudursaçını ful kazıtan bile varkısacası insanın kendi seçimi kendi zevkleri 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Var mı yok mu bilimsel olarak bilmiyorum ama bende olmadığı kesin. Daha 2 ay öncesinde kel olmuştum çünkü 😄 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Miley Cyrus'a da yakışıyor. Neden böyle bir fobi var ki? 1 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Ben hep kesiom yakışıyor bana ama Milet malı kadar değil 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Ben bayılıyorum hatta zaaf derecesinde bende kızlar neden bu kadar karşı kısa saça anlam veremiyorum 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Benim var :D galiba bilmiyorum. Kısa saç sevmiyorum kadında kısa saça alerjim var 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bence kısa saç çok iyi ben iki defa görseldekinden daha kısa kestirmiştim 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Bana yakışmayacağını düşündüğüm için öyle bir fobim tabii ki var. 0 0 Yorumla
Kırmızıgülerbeyaz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence sen saçlarını kestirsen daha güzel olur hiç yakışmıyor uzun yüzüne 1 3 Yorumla Corpsegirl +1 yıl Bu o değil ki. Ünlü bir şarkıcı fotoğraftaki adı “Miley Cyrus” Yorumla Corpsegirl +1 yıl Ha pardon şimdi gördüm pp deki kızı Yorumla Kırmızıgülerbeyaz +1 yıl Pp daki kız diyorum Yorumla
elifismim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bilmem benim yok nasıl olsa geri uzar. biraz uzamasıda yeter zaten 0 0 Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ben hiç beğenmiyorum kısa saçları 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Öyle bir korkum yok. Hep uzundu hala uzun 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl erkek gibi kestiren kadınlardan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Ohooo hemde nasıl 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kısa kestirmek istemem açıkçası saçımı
Ben uzun saç seviyorum
Kısa saçlı kadınlardan nefret ediyorum. İzmir asansör sokağinda bir bar işletmecisi var kel kadın. Sozde tarz yapmis. O sokakta, karsi barda her içtigimde ters yöne oturuyorum onu görmemek için😀
Haha😆😁😁
kısa saçı sevende vardır sevmeyende vardır
sevmeyenler için kısa saç bir korkudur
saçını ful kazıtan bile var
kısacası insanın kendi seçimi kendi zevkleri
Var mı yok mu bilimsel olarak bilmiyorum ama bende olmadığı kesin. Daha 2 ay öncesinde kel olmuştum çünkü 😄
Miley Cyrus'a da yakışıyor. Neden böyle bir fobi var ki?
Ben hep kesiom yakışıyor bana ama Milet malı kadar değil
Ben bayılıyorum hatta zaaf derecesinde bende kızlar neden bu kadar karşı kısa saça anlam veremiyorum
Benim var :D galiba bilmiyorum. Kısa saç sevmiyorum kadında kısa saça alerjim var
Bence kısa saç çok iyi ben iki defa görseldekinden daha kısa kestirmiştim
Bana yakışmayacağını düşündüğüm için öyle bir fobim tabii ki var.
Bence sen saçlarını kestirsen daha güzel olur hiç yakışmıyor uzun yüzüne
Bu o değil ki. Ünlü bir şarkıcı fotoğraftaki adı “Miley Cyrus”
Ha pardon şimdi gördüm pp deki kızı
Pp daki kız diyorum
Bilmem benim yok nasıl olsa geri uzar. biraz uzamasıda yeter zaten
Ben hiç beğenmiyorum kısa saçları
Sende güzeldi kısayken
Bizde kel olma korkusu var
Öyle bir korkum yok. Hep uzundu hala uzun
Ben istemezdim görseldeki gibi olmasını
Kısa saç yakışan kadınlar var
erkek gibi kestiren kadınlardan nefret ediyorum
kısa kestirmezsen kısa olmaz
Saçma
Ben kısa saçlı bayanları se x i buluyorum
Elbette var
Ohooo hemde nasıl 😄
Kısa saçlı red head kadınlar güzel oluyor.
Evet Bende var
bence yok tatlım