Saç Bakım Kızıl saç moda olsa saçınızı kızıla boyatır mısınız? Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bir anda çevrnizdeki herkes modaya ayak uydurup saçını kızıla boyatsa geri kalmamak için yakışmaıyacağını dahi düşünseniz saçınızı kızıl yapar mısınız? Kızıl saç moda olsa saçınızı kızıla boyatır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sarışın saçlarımdan vaz geçmezdim 1 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl hayır ya kizili seviyorum ama herkesin boyattığı renge boyatmak bana sacma geliyor 1 3 Yorumla Mаямеlат +1 yıl sevdiğin ve istediğin bir denk olsa yinede herkes boyattığı için boyatmaktan kaçınır mıydın? Yorumla Pnrakgl +1 yıl kaçırmazdım sanirim ama dusunsene herkes kırmızı kafa olduğunu 😂 Yorumla Mаямеlат +1 yıl yakın o günler ahaha Yorumla
Ceren0607 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Ankara oturuyorum boyattım ateş kızılına çok dikkat çekiyor. Ve bana acayip yakıştı 1 0 Yorumla
_siyahdeniz_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Boyalı saçları kimseye yakıştıramıyorum ya. Herkes için en güzel olanı kendi doğal saç rengi bence. 1 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Erkekler için çok iddalı bir renk boyatacağımı sanmıyorum.. 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda olacağı İçin değil ama istersem boyarım kızıla. 1 0 Yorumla
Canimmmici Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Normalde kızıl saç kullanıyorum hep ama yakismiyacagini düşündüğüm bir rengi asla yapmam moda bile olsa 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olabilir :D bi onu denemedim 1 3 Yorumla Mаямеlат +1 yıl dene dene durduğun hata 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Diyorsun 😅 Yorumla Mаямеlат +1 yıl dedim bilee Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Boyatmayı düsünüyorm ya 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda olmasına gerek yok zaten istiyorum. 1 0 Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Zaten moda ortalık kızıllarla doldu nerdeyse 1 0 Yorumla
Denizsancak333 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zaten saçlarım kızıl ama olmasaydida boyatirdim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Boyattim sıkıldım 1 3 Yorumla Mаямеlат +1 yıl ben de aynı durumdayım ama ben kızıldan dönünce pişman oldum bir süre onra Yorumla flaneurx +1 yıl Mora dön yaz güneşinde harika duruyor Yorumla Mаямеlат +1 yıl saçlarımın kendini toparlamasını bekliyorum tekrar işlem yapabilmek için Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaparım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sarışın saçlarımdan vaz geçmezdim
hayır ya kizili seviyorum ama herkesin boyattığı renge boyatmak bana sacma geliyor
sevdiğin ve istediğin bir denk olsa yinede herkes boyattığı için boyatmaktan kaçınır mıydın?
kaçırmazdım sanirim ama dusunsene herkes kırmızı kafa olduğunu 😂
yakın o günler ahaha
Ankara oturuyorum boyattım ateş kızılına çok dikkat çekiyor. Ve bana acayip yakıştı
Boyalı saçları kimseye yakıştıramıyorum ya. Herkes için en güzel olanı kendi doğal saç rengi bence.
Erkekler için çok iddalı bir renk boyatacağımı sanmıyorum..
Moda olacağı İçin değil ama istersem boyarım kızıla.
Boyattım zaten şu an kızılım
Normalde kızıl saç kullanıyorum hep ama yakismiyacagini düşündüğüm bir rengi asla yapmam moda bile olsa
Olabilir :D bi onu denemedim
dene dene durduğun hata 😂
Diyorsun 😅
dedim bilee
Boyatmayı düsünüyorm ya
Boyatmam siyah daha iyi
Hayir herkese yakismaz
Kızıl değil de bakır.
Moda olmasına gerek yok zaten istiyorum.
Zaten moda ortalık kızıllarla doldu nerdeyse
Zaten saçlarım kızıl ama olmasaydida boyatirdim
Saçlarım mor ve bundan memnnum
Boyattim sıkıldım
ben de aynı durumdayım ama ben kızıldan dönünce pişman oldum bir süre onra
Mora dön yaz güneşinde harika duruyor
saçlarımın kendini toparlamasını bekliyorum tekrar işlem yapabilmek için
evett
Yaparım
Yapmam
Kızıl zaten şu an 🤷♀️
Boyarım