Saç Bakım Zeynep Bastık kısa saçlı oldu, sizce de harika değil mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Kısa saç onu bambaşka biri yapmış çok beğendim ya siz? Güncellemeler+1 yıl Zeynepp Zeynep Bastık kısa saçlı oldu, sizce de harika değil mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır değil yazık etmiş saçlarına hiç olmamış👎 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kısa saç sevmiyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl #SelamGençlik 🍀🍀Ben de kısa modellerin bambaşka bir yenilenme kattığını düşünüyorum ama uzun saç modellerinin yeri de başka hani.. 🍀🍀#EnDoğruÂnda ❤️❤️#TubaSueda 🍀🍀#AşklaBaşla ❤️❤️ 0 0 Yorumla
YLTGöksu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Bilmiyorum lakin Kâinatın en güzel kadını benim eşim, canım karıcığım, minnoşumdur. Nokta. 😇😇😇🤍🤍🤍😍😍😍❤️❤️❤️🥰🥰🥰💜💜💜🤗🤗🤗 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yakışmış..Benimde artık acil kısacık kestirmem lazım. 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 451 cevap paylaştı. Biraz sonra konserine gidicem 2 22 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Saçlarını yakndan görürsen bana ne hissettigini bildirir msn iyi eğlenceler Yorumla Hairmafya +1 yıl Tamam söylerim kuaförüm zaten😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kuaför müsn harika o halde bana da saç modelleri hakknda fikir verir msn Yorumla Hairmafya +1 yıl Veririm tabikide ne tarz seviyorsun önemli olan bu Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Şu an uzun sence yüzüme nasl bir model gider? Yorumla Hairmafya +1 yıl Profildeki resmine baktım saç tellerin kalın baya öyle gözüküyor kötü durmuyor Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya kaln Yorumla Hairmafya +1 yıl Güzel ama saçların uzun yakışıyor yüzüne Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ağır ya Yorumla Hairmafya +1 yıl Evet ama güzel genede Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bitti mi konser Yorumla Hairmafya +1 yıl Evet barborosdaydı beşiktaşın orada Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Nasldı Yorumla Hairmafya +1 yıl Kötüydü çok kalabalıktı taşın üstüne çıkanlar falan beleşmiş bide😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ya saçını soruyormm Yorumla Hairmafya +1 yıl Uzaktan gördüm kısaydı görselindeki gibi yakışmış ama Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Beleşe gitmeyenlere konser bileti ne kadar Yorumla Hairmafya +1 yıl Birdahaki konseri ne zaman biliyormusun Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bilmiyorm biletler kac para Yorumla Hairmafya +1 yıl 150 den başlıyor arka taraflar mesela vadi İstanbul veya açıkhavada önlere doğru 200 250 falan Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Normal Yorumla Hairmafya +1 yıl Evet Yorumla
huangtzin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Darısı senin saçlara 😁 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Daha uzun olabilirdi… 0 8 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Nedennn Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Çene kısmını çok aşmışlar🤦🏻 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Çene hizasında olsaydı muhteşem görünürdü… Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben de mi kestirsem ya Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sen bilirsin ama görselde ki gibi kestirme lütfen… Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden yaaa Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Ok ama görselden daha uzun olsun… Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl tr nin en itici kadını 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden ya Yorumla Fayzulin +1 yıl ya hareketleri yapmacık ve samimiyetsiz Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet biraz ergence Yorumla Fayzulin +1 yıl inan liseliler gibi bak sende aynı görüştesin aklın yolu 1 Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Hayır değil yazık etmiş saçlarına hiç olmamış👎 0 0 Yorumla
kazandibi77 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Ay ben uzun saç seviyorum pişman olur bence de 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Bu saç modeli herkesi daha güzel gösteriyor 0 0 Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzel kadın değil o yüzden yakısmaz çirkine bişe 0 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Hiç beğenmedimUzun daha çok yakışıyor bence 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Çok yakışmış 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaten tatlıydı iyice tatlı olmuş 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Çok iyi olmus 0 0 Yorumla
_Nightstalker_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yok benim tarzım değil 0 1 Yorumla _Nightstalker_ +1 yıl Tipim değil Yorumla
cankrallll Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evet hariks 0 5 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla cankrallll +1 yıl Sende harikası Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet Yorumla cankrallll +1 yıl Eklim mi Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ekle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır değil yazık etmiş saçlarına hiç olmamış👎
Kısa saç sevmiyorum
#SelamGençlik 🍀🍀
Ben de kısa modellerin bambaşka bir yenilenme kattığını düşünüyorum ama uzun saç modellerinin yeri de başka hani.. 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Bilmiyorum lakin Kâinatın en güzel kadını benim eşim, canım karıcığım, minnoşumdur. Nokta. 😇😇😇🤍🤍🤍😍😍😍❤️❤️❤️🥰🥰🥰💜💜💜🤗🤗🤗
Yakışmış..
Benimde artık acil kısacık kestirmem lazım.
Biraz sonra konserine gidicem
Saçlarını yakndan görürsen bana ne hissettigini bildirir msn iyi eğlenceler
Tamam söylerim kuaförüm zaten😂
Kuaför müsn harika o halde bana da saç modelleri hakknda fikir verir msn
Veririm tabikide ne tarz seviyorsun önemli olan bu
Şu an uzun sence yüzüme nasl bir model gider?
Profildeki resmine baktım saç tellerin kalın baya öyle gözüküyor kötü durmuyor
Evet ya kaln
Güzel ama saçların uzun yakışıyor yüzüne
Ağır ya
Evet ama güzel genede
Bitti mi konser
Evet barborosdaydı beşiktaşın orada
Nasldı
Kötüydü çok kalabalıktı taşın üstüne çıkanlar falan beleşmiş bide😂
Ya saçını soruyormm
Uzaktan gördüm kısaydı görselindeki gibi yakışmış ama
Beleşe gitmeyenlere konser bileti ne kadar
Birdahaki konseri ne zaman biliyormusun
Bilmiyorm biletler kac para
150 den başlıyor arka taraflar mesela vadi İstanbul veya açıkhavada önlere doğru 200 250 falan
Normal
Evet
Darısı senin saçlara 😁
Evet
Daha uzun olabilirdi…
Nedennn
Çene kısmını çok aşmışlar🤦🏻
Evet ya
Çene hizasında olsaydı muhteşem görünürdü…
Ben de mi kestirsem ya
Sen bilirsin ama görselde ki gibi kestirme lütfen…
Neden yaaa
Ok ama görselden daha uzun olsun…
tr nin en itici kadını
Neden ya
ya hareketleri yapmacık ve samimiyetsiz
Evet biraz ergence
inan liseliler gibi bak sende aynı görüştesin aklın yolu 1
Hayır değil yazık etmiş saçlarına hiç olmamış👎
Ay ben uzun saç seviyorum pişman olur bence de
Bize ne Zeynep in saçından
Bu saç modeli herkesi daha güzel gösteriyor
Zeynep Bastık kimdir ya?
Güzel kadın değil o yüzden yakısmaz çirkine bişe
Hiç beğenmedim
Uzun daha çok yakışıyor bence
Uzun daha güzeldi. Kim üzdü seni Zeyno
Çok yakışmış
Kısa saç pek beğenmem..
Belki yakışmış ama çok itici bir kadın ya…
Zaten tatlıydı iyice tatlı olmuş
Aynen
Yakışmamış
Umrumda değil
Önemli olan onun nasıl hissettiği
Bende beğendim
Kim ki bu
Olmamış zeyno
Çok farklı olmuş
Ne önemli
Olmamış yaa
Yakıştıramadım ya