Saçları duştan sonra mutlaka kurutmak baş sağlığı kadar boyun sağlığı için de önemli mi?
Saç kurutmak 🌼#EdamedaSaçBakım🌼
᯽𝐸𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎᯽

᯽𝐸𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎᯽

Islak saçları kurutmadığımız zaman ağrı acı çekeriz, özellikle kadınlar saçını tam kurutmadan dışarı çıkmamalı yoksa hasta olurlar. Boyun bölgesine saç telleri temas ettiği için boyun sağlığı açısından saç kurutmak çok önemli, mutlaka tamamen kurutmak lazım.
Islak saç gözümün önüne geliyor, bu yüzden de en azından önce havlu ile sonra saç kurutma makinesi ile nemini alıyorum. Kışın bu kurutma tam oluyor, hastalanmaya karşı. Boyun tarafından bir etkisi var mı bilemiyorum açıkçası.
Evet önemli.. Çünkü ıslak saç boynumuzun soğumasına sebep oluyor ve soğuk algınlığı ya da boyun ağrısına sebebiyet verebiliyor.. Dikkat etmeliyiz..
Cevap
15Cevap
Yani pek önemli olduğunu düşünüyorum açıkçası sonuçta saç kurutuyoruz xjjxj
Vallahi onu yaşlılar düşünsün ben hiç öyle bir şey yaşamıyorum gençliğin işler getirdiği şeyler djdjdjdjfj
Şaka ve görgüsüzlük bir yana tabii ki ağrı oluyor onu ben de yaşadım özellikle kışın
Ben de de kamburluk var djdjjd
Evet ya korse takıyorum🤣
Bence fön ısısı normalse önemli
Sadece saçları kurutmak yeterlidir bana kalırsa. Boyuna tutulan soğuk suyun insana bir zararı olmaz aksine o bölgede ki kan akışını hızlandırır.
Kafa Sağlığı Açısından İyi Çünkü Islak Saç Uzun süre beklerse Hastalanma olabilir grip örnek
Ewwt boyun fıtığı var bende dr ısrarla kurutmami söylüyor ama nafile fön sesine katlanamıyorum
ruh sağlığım için iyi değil
içim daralıyor bekle bekle ahs
tutulur yampiri yampiri gezersiniz valla. kurutun oyle cıkın
hayır gercek.
sinüzit yüz felçi boyunda kireçlenme yapar .
Kesinlikle, bunun yanısıra migren vs. diğer rahatsızlıklarinda tetikliyicisi olduğu söyleniyor.
Genel olarak önemli. Sinüzit, migren gibi hastalıklara yol açabilir
Bıcı bıcıdan sonra mutlaka :D
Ben saçımı hiç kurutmam düşümü alırım direk yatağa atarım kendimi
Tabiki nemli saçla yatmak boyun fıtığına bile sebep olabilir
saçlarım ıslak hiç duramam
Başım hep kuru, hep kuru.
Kelim ben.
Ben kafa sağlığı için kurutuyorum
ben kurutmam ıslak daha çok seviyorum
uyarı için teşekürler dikkat ederim ♥
Önemli, tutuluyor sonra 😄
Boyun bilmem ama sinüzit için kurutulması lazım.
Genelde grip ya da sinüzit için şifalı olur.
Sinuziti önler
boyunu bilemem sinüzitim var kurutmak zorundayım
Önemli bence sağlık sorunlarına yol açabilir
Evet ıslak saçla durmak iyi değil
Hayatta her şey önemlidir unutma
Önemli
Önemli
Hayır
Evet
Fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?