Saç Bakım Pembe saç rengi kötü duruyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kulak arka saçımı pembeye boyattım sizce kötü duruyor mu? Saç rengime mi boyatsam tekrar Pembe saç rengi kötü duruyor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl lgbt ya da her önüne yatan kız modeli diye bağırıyor resmen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla FakDıSistım +1 yıl oha derkenn Yorumla Soran +1 yıl ne mana Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Gayet hoş olmuş bence kısa saça çok yakıştırıyorum ben böyle ufak fsrklı renklere boyanmasını 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm Yorumla Crawled +1 yıl Dışarıda falan görsem kesin tanışmak için bir selam verirdim herhalde sana tatlı olmuş gayet :D Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Geniş açıdan gözükmeden pek anlaşılmıyor ama kötüde durmuyor 0 0 Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bence çok iyi durmuş ya cidden güzel seçim 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Gayet hoş tenine uymuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
Scobody Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı bence 0 3 Yorumla Scobody +1 yıl Okurken daha absürt bişey hayal etmiştim sanırım önyargı oluşturabilcek bi konu Yorumla Soran +1 yıl :) cırtlak pembe mi bekledin Yorumla Scobody +1 yıl Ya aslında böyle bişey hayal ettim ama sanırım bende de önyargı oluştu ama fotoya bakınca gayet tatlı olmuş Yorumla
Burak17019B Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Görürsem saldırırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Burak17019B +1 yıl Azdırıcı geliyo Yorumla
Erkekler Ne Diyor
lgbt ya da her önüne yatan kız modeli diye bağırıyor resmen
Oha
oha derkenn
ne mana
Gayet hoş olmuş bence kısa saça çok yakıştırıyorum ben böyle ufak fsrklı renklere boyanmasını
Teşekkür ederimmm
Dışarıda falan görsem kesin tanışmak için bir selam verirdim herhalde sana tatlı olmuş gayet :D
Geniş açıdan gözükmeden pek anlaşılmıyor ama kötüde durmuyor
Bence çok iyi durmuş ya cidden güzel seçim
Gayet hoş tenine uymuş
Teşekkür ederimm
Çok tatlı bence
Okurken daha absürt bişey hayal etmiştim sanırım önyargı oluşturabilcek bi konu
:) cırtlak pembe mi bekledin
Ya aslında böyle bişey hayal ettim ama sanırım bende de önyargı oluştu ama fotoya bakınca gayet tatlı olmuş
Bence güzel
Kim bu çingene
Kötü
Görürsem saldırırım
Niye
Azdırıcı geliyo