Saç Bakım Saçlarım keratin bakım olmadan düzelmez mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Saçlarım ombreden sonra çok yıpranmış durumda. Keratin bakım şart biliyorum ama o olmadan düzelme imkanı yok mudur?Şu saçın güzelliğin beni benden aldı ❤️#EdamedaSaçBakım ♡︎𝚎𝚍𝚊𝚖𝚎𝚍𝚊♡︎ Saçlarım keratin bakım olmadan düzelmez mi? Cevapla Güzellik Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Düzelir ama çok zor normal düz olmayınca hiçbir şey düzeltmiyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence deneyebilirsin ama zor gibi, bir çok saç bakım ürünü kullanabilirsin ben gratisten alıyorum genellikle 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/vsGQyiPsxW4bu video yardımcı olur mu 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yok maalesef imkansız galiba. Ben de aynı dertten muzdaripim ama keratin bakımı yapmak sart. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bir videoda seyrettim, aliminyum folyo ile düzeltiyorlardı😄 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Onarıcı saç kremleri kullan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düzelir ama çok zor normal düz olmayınca hiçbir şey düzeltmiyor
Bence deneyebilirsin ama zor gibi, bir çok saç bakım ürünü kullanabilirsin ben gratisten alıyorum genellikle
bu video yardımcı olur mu
Yok maalesef imkansız galiba. Ben de aynı dertten muzdaripim ama keratin bakımı yapmak sart.
Bir videoda seyrettim, aliminyum folyo ile düzeltiyorlardı😄
Onarıcı saç kremleri kullan
Cild uzmanına danışmalısın
Keratin ovuldugu kadar bı ise yaramiyor
Düzelir. Sana inanıyorum.
Duzelir sanirim