Saçlarımın dökülme ihtimalini düşünmek bile canımı sıkar ama öyle bir durum olsa kullanmaktan başka çare kalmazdı herhalde. Aslında kullanmak için illa saçların dökülmesine de gerek yok aslında mesela ünlü isimleri sürekli peruklu görüyoruz ahsdjhs . Örneğin Gigi Hadid;
Ya bende saça takıntılı biriyim de ne biliyim bu aralarki sorularin yok sıfıra vurdururmusunuz yok dökülse naparsiniz falan filan korkuyorum yani sjjsj😂 moralimi bozdun diye seni takipten çıkmiştim düşün 🙄 etkileniyorum da ben biraz ejjend ama soracak da soru kalmadi artık nskd sende haklısın şimdi
Aslında hassas davranmaya çalışıyorum bu tür konularda mesela bu soruda peruk kullanmaktan çekinenlere destek olmak gibi bir izlenimde bırakmak istemiştim. Özür dilerim.
Ayyy dur ne özrü yaaaaa randomlari görmüyor musun şaka olarak dedim onları ben🥺 bak şimdi gerçekten moralim bozulduuuu 😂 ben özür dilerim öyle demek istemeedim iyi niyetini bilmeden suistimal etmişim. Aslında çok duyarlı bir anlamda sormuşsun bunu asıl ben idrak edememisim kusura bakma, dediğin gibi burada belki onlarca insan var rahatsızlıklarından ötürü veya doğuştan gelen kalitsalliklardan dolayı saçlari olmayan belki o insanlar buradaki yorumları okumak isterdi değil mi? ben ise bunu olumsuz bir şey gibi görüp moralimi bozdum. Ama niyetim de o değildi. Kendimi düşündüm. Çok güzel bir soru paylaşmısin gerçekten. Teşekkür ediyorum bu sefer 😊
Teşekkür ederimm ama ben sana hak verdim çünkü benim böyle sorunlarım olsaydı eğer bu tür soruları görmek moralimi bozardı ve görmezden gelmeye çalışırdım ya da geçiştirirdim işte yani daha hassas davranmalıydım, şaka da desen moralini etkilemiş bu gerçek. 🎈 Uyarı gibi bir şey oldu bana çok samimiyim dediklerimde teşekkür ederim.
Konuşmayı çok uzatmisim gibi olacak ama öncelikle benim saçlarım sağlıklı ancak dökülme kismini hayal edince de moralim bozuldu benim oda esprili bir şekilde ya öyle cidden üzülmedim 🙂sanırsam sorunum var sandin sen benim onu düzelteyim :) ikinci olarakda genel olarak yorumlarda KULLANIRIM denmis belkide kullanmakta çekinen peruk taktiği için elalem tarafından garip karşılanacağıni düşünen biri için bu bir adım olacak. Çünkü demekki onlarda yaparmış e o zaman bende yapabilirm düşüncesiyle kendinde bir değişiklik olabilir. Bilemiyoruz ki bu soruları kimler kimler okuyor acaba :) Benim kuzenimin baba tarafından doğuştan böyle bir sorun var. Saçsız doguyorlar ve hiç uzamiyor kuzenimin kendisi de Küçükken sırf mobbinge ugramamak için peruk takardi , ancak şimdi ise umrunda değil ve gerçekten çok daha güzel. Bana onu hatırlattın. Yani neyse çok konuştum😂 anlamlı ve gerçekten faydali bir soru sormussunnnnn diyerekkk cumlemi tekrardan bitiriyorumm 🦋 🎈🎈
En İyi Cevaplar