2-3 sene önce böyle değildi ya bi ara habire kestirmeye başladım ondan sonra bozuldu her şey. Kestirdim daha 1 kaç ay önce bir sürü maske denedim hafta 1-2 kez yıkıyorum olmuyo olmuyo
Kabarık, dalgalı, gür, elektrikli saça sahip olanlar ne yapmalı?
Merhaba 🧸 ✨ 🦋 Kabarık, gür, dalgalı ve elektrikli saça sahip olan birisi ilk önce şunu bilmelidir ki saçı kabarıksa , saçının neme ihtiyacı vardır. Bunun için saçını doğal saç bakım yağları ile nemlendirebilirsin ve nem veren şampuan kullanarak güzel sonuçlar alabilirsin. Elidorun güçlü ve parlak serisini ve OGX markasının dışı mavi olan şampuanı öneririm. İkinci olarak gür saçlardan şikayetçi isen ara makas attirabilirsin, bu sayede biraz rahatlamış olursun. Daha sonra dalgalı saç gayet güzel bence, dalgalarının daha belirgin olması için duştan sonra bukle belirginleştirici krem ve vigo kullanarak, dalgalarını belirginleştirebilirsin
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Keratin bakımı yaptırabilirsin kuaförde ya da malzemesini alıp evde yapabilirsin... bunun dışında benimde saçlarım kabariktir ama L'Oreal Paris elseve mucizevi yağ krem var ya turuncu kapaklı bir senedir onu kullanıyorum saclarim artık kabarmiyo ve ne hikmetse kivirciklasiyor. bende dedim herhalde saçım kivirciga yatkın internetten Vigo başlık aldım yaptım çok güzel oldu. hicbir bukle belirginleştirici kullanmadan. ayrıca düzleştireceksem de L'Oreal Paris elseve in mükemmel düz saç yağı var yemin ediyo kadar işe yarıyor ki asla bozulmuyor düzlük o kadar rüzgar falan vuruyor saclarima ama asla bozulmuyor