Saç Bakım Kumral saçlar beyaz tene mi yoksa buğday tene mi daha çok yakışır? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kumral saç tonları beyaz ten rengine mi, yoksa buğday ten rengine mi daha çok yakışır? Yoksa esmer ten rengine mi? 🤔Kumral#EdamedaSaç𝑬𝒅𝒂𝑴𝒆𝒅𝒂 🤎🌼🏵️ Kumral saçlar beyaz tene mi yoksa buğday tene mi daha çok yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Koyduğun resime göre beyaz ten Ama jennifer lopez aklıma gelince bronz ten 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence beyaz tenli insanlara daha çok yakışıyor 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Beyaz ten 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Üçünűde bu arada sizede yakisir profili resminizdeki fotoğrafta saciniz kumral dimi 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet kumral Yorumla aysekaptan +1 yıl hakikaten size yakışmış Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla aysekaptan +1 yıl rica ederim hayırlı oruçlar hayırlı günler Yorumla Edameda06 +1 yıl Size de ✨ Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥♥♥ Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl sanirim yuz sekline gore yakisiyor bence bu tarz renkler butun ten rengine gidebiliyor bakır kumral cikolata tonlari vs 1 0 Yorumla
48382727 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Kesin bir şey söylememin doğru olacağını düşünmüyorum yüz hatları belirler birazda. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Beyaz ten kızıl , esmer ten kumral. Renklı gözlü ise beyaz ten’de de güzel durur kumral. 1 0 Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl fotograftaki bugday tenli bu arada. beyaz tenlilere daha koyu kumral yakistiriyorum. 1 0 Yorumla
hicbirseyanlamiyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl tabi ki buğday ten. siyah saç- beyaz ten buğday ten - kumrall saç misss 1 4 Yorumla seronikaa +1 yıl Esmerlere ne düşüyor bu durumda Yorumla hicbirseyanlamiyorum +1 yıl ben esmerlere karamel çok yakıştırıyorum Yorumla seronikaa +1 yıl Aa olabilir neyse ben zaten beyaz buğday arası bir şeyim sşöcşd Yorumla hicbirseyanlamiyorum +1 yıl ne güzel :) Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kumral saçlar beyaz tene daha çok yakışıyor 1 0 Yorumla
dudunmubeni4 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beyaz tene yakışmayan saç rengi var mı jsjsnsn 1 0 Yorumla
Nazlı_Kor06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Beyaz tenli ve yüz güzelliğinde çok etkisi var 1 0 Yorumla
Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ceske buday tenli biri daha ekleseydin posta 😅 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yeter bu kadar :d Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Beyaz ten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Koyduğun resime göre beyaz ten
Ama jennifer lopez aklıma gelince bronz ten
Bence beyaz tenli insanlara daha çok yakışıyor
Beyaz ten
Üçünűde bu arada sizede yakisir profili resminizdeki fotoğrafta saciniz kumral dimi
Evet kumral
hakikaten size yakışmış
Teşekkürler :)
rica ederim hayırlı oruçlar hayırlı günler
Size de ✨
♥♥♥
sanirim yuz sekline gore yakisiyor bence bu tarz renkler butun ten rengine gidebiliyor bakır kumral cikolata tonlari vs
Kesin bir şey söylememin doğru olacağını düşünmüyorum yüz hatları belirler birazda.
Beyaz ten kızıl , esmer ten kumral. Renklı gözlü ise beyaz ten’de de güzel durur kumral.
fotograftaki bugday tenli bu arada. beyaz tenlilere daha koyu kumral yakistiriyorum.
Beyaz tenlilere bence
tabi ki buğday ten.
siyah saç- beyaz ten
buğday ten - kumrall saç misss
Esmerlere ne düşüyor bu durumda
ben esmerlere karamel çok yakıştırıyorum
Aa olabilir neyse ben zaten beyaz buğday arası bir şeyim sşöcşd
ne güzel :)
beyaz tene daha hoş duruyor
Kumral saçlar beyaz tene daha çok yakışıyor
Buğday renkli tene yakışır
Beyaz tene yakışmayan saç rengi var mı jsjsnsn