Saç Bakım Sizce saçlarımı kestirmeli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar, hazır bayramda yaklaşıyor ama saçlarımı kestireyim mi kararsız kaldım sizce kesilecek kadar uzamış mı? Sizce saçlarımı kestirmeli miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kestir kazıt ve hafifle 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl hayir uzun degil kalsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen de çok kısa saç sevmiyorsun galiba 😅 şu an bı de yıkamadan onun için kötü duruyor biraz Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl boyle iyi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanlar uzayınca kendime pek yakıştırıyorum aslında. Dışarıdan bakan birisine de daha kötü geliyor gibi his oluyor içimde ondan sordum 😅 Yorumla monicavespuccci +1 yıl yok iyisin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm :)) Yorumla monicavespuccci +1 yıl rica ederim: ) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kestir kazıt ve hafifle
hayir uzun degil kalsin
Sen de çok kısa saç sevmiyorsun galiba 😅 şu an bı de yıkamadan onun için kötü duruyor biraz
boyle iyi
Yanlar uzayınca kendime pek yakıştırıyorum aslında. Dışarıdan bakan birisine de daha kötü geliyor gibi his oluyor içimde ondan sordum 😅
yok iyisin
Teşekkür ederimm :))
rica ederim: )
kestir kral