Saç dökülmesinin önüne nasıl geçilir örneğin ben saçımı fon vuruyorum veya jöle yerine wax kullanıyorum ancak gün içerisinde mühendis olduğum için sahaya inerken baret kullaniyorum oda zarar veriyor sizce ne yapmalıyım bu durum yaşım henüz 27 ama can sıkıyor nasıl önüne gecebilirim?
Kabak çekirdeği çitle. 😄 Benimde dökülüyor ufaktan, durcay anaphse kullanıyorum, hacim veriyor ve saçı besliyor. Ben kullanmaya başladığımdan beri saçım ciddi manada yağlanmaya başladı gerçi ama saçı besliyor öneririm.
Merhaba 🧸 Saç dökülmesi çoğu kişinin kabusu diyebiliriz maalesef. Bir aralar benim de saçlarım aşırı dökülüyordu, elimi saçıma atsam yumak yumak saçlar geliyordu elime. Güp gür herkesin özendiği saçlarım azalmaya başladı zamanla. Eskiden bir kaç tane şampuan da kullandım ama etki etmedi. Daha sonra doğal saç bakım yağları kullandım. Hindistan cevizi yağı, argan yağı, tatlı badem yağı, çam terebentin, çörek otu yağı, saç bakım yağı gibi yağları saç diplerime uyguladım hatta saçlarım yağlı şekilde iki üç gün beklediğim oluyordu etki etsin diye. Böyle böyle dökülmelerim baya azaldı.