Saç Bakım Saçıma ışıltı attırmak istiyorum, ne kadar tutar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor normal bi kuaför 12 yıldır gittiğim saçımın önüne azcık ışıltı attırsam ne kadar tutar Güncellemeler+1 yıl tekirdağda yaşıyorum Saçıma ışıltı attırmak istiyorum, ne kadar tutar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Röfle fiyatları en az 150 tl den başlıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 200 tl tutar ama ben sacımı gecen tanısdgım birine yaptırdım 600 tl ödedi sende bul öyle biri yaptır 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl bunu senin bizden iyi bilmen için 24 yıl mı gitmen lazım acaba aynı kuaföre? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ğasöüwödwğçdsğls ne biliyim hiç öyle bi şey yaptırmadım Yorumla SırrıYok +1 yıl önden pazarlık yap sen de arkadan sorun olmasın sonra Yorumla Soran +1 yıl öyle yapıcam teşekkürlerr Yorumla SırrıYok +1 yıl rica ederim ışıltın bol olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Röfle fiyatları en az 150 tl den başlıyor
200 tl tutar ama ben sacımı gecen tanısdgım birine yaptırdım 600 tl ödedi sende bul öyle biri yaptır
bunu senin bizden iyi bilmen için 24 yıl mı gitmen lazım acaba aynı kuaföre?
ğasöüwödwğçdsğls ne biliyim hiç öyle bi şey yaptırmadım
önden pazarlık yap sen de arkadan sorun olmasın sonra
öyle yapıcam teşekkürlerr
rica ederim ışıltın bol olsun