Saç Bakım Göğüs altına gelen saç ne kadar sürede bele gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne kadar sürer?Normalde bele geliyordu ama kırıkları vardı kestim şimdi sağlıklı uzayacak Güncellemeler+1 yıl S*pıklar sktrsin gitsin adam akıllı fikir lazım Göğüs altına gelen saç ne kadar sürede bele gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. En fazla 5 ay içinde Bol su iç ve vitamin hapı kullan uzansn 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl göğüs dedi boşaldım lannnnnnnnnnn 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ben olsam hep göğüs civarında kalırdım 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla PromisedLand +1 yıl Göğüslere dokunmak daha keyifli olur:) Yorumla
anemonçiçegi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl herhal 3-4 ayı bulur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar sürede cidden uzar mı teşekkürlerr Yorumla anemonçiçegi +1 yıl gerçi bünyeye göre değişirde göğüsün altındaymış belede bir karış falan uzar herhalde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En fazla 5 ay içinde
Bol su iç ve vitamin hapı kullan uzansn
göğüs dedi boşaldım lannnnnnnnnnn
Ben olsam hep göğüs civarında kalırdım 😂
Neden ki
Göğüslere dokunmak daha keyifli olur:)
herhal 3-4 ayı bulur
O kadar sürede cidden uzar mı teşekkürlerr
gerçi bünyeye göre değişirde göğüsün altındaymış belede bir karış falan uzar herhalde
Beli kapamaa