Saç Bakım Kakül kestirsem mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor şu an böyle perçemlerim var ama anlım dar galiba kahkül olur mu bilemedim Kakül kestirsem mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl soru ftpsunda kıza hersey yakısır.. oyleysenız yaptırın 0 0 Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bence kestirmemelisin. Anlın küçük yüzünü nasıl gösterebilir. 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kahkül sana gitmez yüzün çok güzel bence böyle kalsın 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Yakışmayacak bünyen yok her şekilde iyi durur da Şuanki halinden daha iyi olur mu bilmem 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Alnı dar olanlara kakül olmaz. Yüzü çok basar 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Yok kestirme. Kahkül seven biri olarak bunu söylüyorum 0 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Merhaba , kahkülün pek yakışacağını sanmıyorum. 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kahkül çoğuna yakışmıyor deneme bence. 0 0 Yorumla
Tubaa846 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Böyle daha güzel maşalahlıksın valla kız 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Kestirme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
soru ftpsunda kıza hersey yakısır.. oyleysenız yaptırın
Bence kestirmemelisin. Anlın küçük yüzünü nasıl gösterebilir.
Kahkül sana gitmez yüzün çok güzel bence böyle kalsın
Yakışmayacak bünyen yok her şekilde iyi durur da
Şuanki halinden daha iyi olur mu bilmem
Alnı dar olanlara kakül olmaz. Yüzü çok basar
Yok kestirme. Kahkül seven biri olarak bunu söylüyorum
Merhaba , kahkülün pek yakışacağını sanmıyorum.
Afetsin la trol degilsen
Kahkül çoğuna yakışmıyor deneme bence.
Kahkullere hiç bakmadim
Böyle daha güzel maşalahlıksın valla kız
Çok kötü kız allah yardım etsin
Bu sen değilsin boşuna sallama
Kestir
Gerek var mı
yakısır
Güzelmiş her kim ise
yok y agitmez
Kestirme sana gitmez
Hayır sakın
tamam fake
Bu sen degilsin dir yalan atma
Kestir
Böyle iyi
Böyle daha iyi gibi, bu arada ismin Tuba mı?
Kestirme
Her yee estetik fake
Yakışmaz
Bence guzel
Aynen sens8n bu