Saç Bakım Saçımı turuncuya boyadım ama aktığı için çok kötü oldu rengi, nasıl düzeltebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tekrar kalıcı boya sürmek istemiyorum çok yıpratıyor kuaföre git demeyin kimseye güvenmiyorum xdd Saçımı turuncuya boyadım ama aktığı için çok kötü oldu rengi, nasıl düzeltebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ceviz kabuklarını kaynatıp saçını onun suyuyla yıka Turunculuk geri gelecektir 0 0 Yorumla
ozgurejderha999 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl geçiçi boyalar var jeans color falan onlarla tekrar boya saça zarar vermiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet bu gün bir arkadaşımda öyle dedi deneyeceğim tşkler :)) Yorumla
abjsjsiekekko Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Merhaba ben koafor degilim ama onun kadar bilgiliyim. Kuafor filan demeyin demissiniz ama siz duzeltemexsinix yapacaginiz bir islem bile saçlara zarra verecektir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kuaför zarar vermiyor mu yani :d Yorumla abjsjsiekekko +1 yıl Iyi bir kuafor vermez neyse siz bilirsiniz Yorumla
auroraaborealss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ama mecbur boyamalısın bir ton koyu yap en azından 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl kızıl yap 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yok ya o çok kötü Yorumla Fayzulin +1 yıl kanka yap gitsin nolcak Yorumla Soran +1 yıl yakışmıyor bir kere yapmıştım Yorumla Fayzulin +1 yıl bal köpüğüne ne dersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ceviz kabuklarını kaynatıp saçını onun suyuyla yıka
Turunculuk geri gelecektir
geçiçi boyalar var jeans color falan onlarla tekrar boya saça zarar vermiyor
evet bu gün bir arkadaşımda öyle dedi deneyeceğim tşkler :))
Merhaba ben koafor degilim ama onun kadar bilgiliyim. Kuafor filan demeyin demissiniz ama siz duzeltemexsinix yapacaginiz bir islem bile saçlara zarra verecektir.
kuaför zarar vermiyor mu yani :d
Iyi bir kuafor vermez neyse siz bilirsiniz
Ama mecbur boyamalısın bir ton koyu yap en azından
Olsun bide boyle dene
kızıl yap
yok ya o çok kötü
kanka yap gitsin nolcak
yakışmıyor bir kere yapmıştım
bal köpüğüne ne dersin