Ederim tabii ki bakıyorum acaba şekli nasıl nasıl oturuyor güzel bakmış mı filan yani saç baya ilgimi çeken bir şey benim ama böyle uzaktan bakıyorum dikkatimi çekerse iyice inceliyorum böyle bakıyorum bakımsız ve kötü duruyorsa hiç incelemeye bile çalışmıyorum ama kesinlikle saçlara dikkat ediyorum yani
Evet, bir kadında ilk olarak saça dikkat ederim. Erkeklerde ilk dikkatimi çeken şey saç olmuyor. Malum, saçları kısa oldukları için özenli ya da özensiz pek göze batmıyor.
Evet mesela dün bir kız gördüm keşke kıyafetine gösterdiği özeni saçlarına da gösterseydi en azından yıkama zahmeti gösterseydi.. Huylandım açıkçası görünce.
Eskiden çok dikkat ederdim ya dsdşdşf saç şekillerini ve renklerini pür dikkat incelerdim kafamın içinden saça not verirdim. Çok değişik bir huyum vardı
kel bir erkek olduğum için kadınlarda ilk dikkat ettiğim şey saçlardır. hatta saçı gerçekten güzel bir kız görsem ve hiç tanımassam bile gidip iltifat etmişimdir :)
Bu soru sanki benim için sorulmuşşşşş 😂😂aşırı dikkat ederim saçının boyasından tutun da şekline, kepek var mı , yağlı mı, kırığı var mı bakarım yani. Çünkü saç ve burun insanın güzellik algısını son derece etkiliyor bence