Hayır uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince saç kurutma makinesi bile kullanmamaya çalışıyorum kullanırsam bile orta sıcaklıkta ve devir olarak en düşük de kullanmaya çalışıyorum havanın sıcak ile birleşip saçlarımı yıpratmasına izin vermemek için sevmiyorum ya yıpratmak istemiyorum açıkçası korkuyorum saçlarıma bir şey olacak diye
Zamanında çok işkence çektirdim saçlarıma bu düzleştirici travmam oldu benim :D çok şükür bırakalı rahat 15 yıl olmuştur yalnız sigara alkolü bırakmış kadar oldum:D Maşa uyguluyorum arada ama düzleştirinin verdiği zararı vermiyor düzleştirici hem saçları çekip hem kırdığı için inanılmaz dökülüyordu maşa sadece kırıyor biraz ama hemen bakımını yapıyorum o saç yağları engelliyor kırılmasını onun dışında eskisi gibi değilim artık kendi haline bıraktım saçlarımı
saçımı kesmeden önce düşünmez uygulardım ama kestikten sonra yaklaşık 5 aydır filan 2-3 defa mecburen uyguladıysam korkuyorum saçım kısa kalacak diye ama gerçekten çok işlem yapınca saç kökleri ölüyor, aşırı saç kaybı veriliyor, kopmalar meydana geliyor, incelmeler oluyor, uzama hızı çok yavaşlıyor yıpranmalardan dolayı kısaca saç canlılığını yitiyor çok mecbure kalmadıkça yapılmamasından yanayım