Elidor’un saç maskesi, yıkama öncesi uygulanan saç diplerine sürülür mü?

Elidor’un saç maskesi, yıkama öncesi uygulanan saç diplerine sürülür mü?

Saç maskeleri saç bakım rutinimizin en önemli adımını oluşturuyor. Doğru uygulama sayesinde saçlarımız derinlemesine besleniyor, hiç olmadığı kadar bakımlı görünüyor. Peki saç maskesi kullanırken nelere dikkat etmeliyiz, saç maskesi nasıl kullanılır?

Elidor Duş Öncesi Bakım Süper Saç Bakım Maskesi duş öncesinde kuru saçlara uygulanıyor. Tek kullanımlık paketleri çok pratik, duş öncesinde kuru saçlarıma diplere çok değdirmeden uçlara doğru uyguluyorum, 5 dakika saçımda bekletiyorum ve ardından duşa giriyorum. Saçlarım misler gibi kokuyor ve yumuşacık oluyor.

Ben saç kremi kullanırken de saç diplerime değmemesine özellikle dikkat ediyorum çünkü yeterince durulanmazsa saç köklerinin tıkanmasına, saç dökülmesine sebebiyet verebilir. Saç kremi uyguladıktan sonra saçlarınızın güzelce durulandığından emin olmanız gerekmekte.

Elidor 1 minute saç kremi de favorim olan ürünlerden bir tanesidir. Onu da şampuan sonrasında kullanıyorum. Islak saçlarıma diplerime değdirmeden, uçlara doğru uyguluyorum. 1 dakika bekletiyorum ve ardından güzelce duruluyorum.
Genelde hiçbir saç ürünü diplere uygulanmaz
Şampuan haric
Selam gadası 🙃
Hemen her markanın saç maskesini sadece saçlar üzerinde kullanmak gerekiyor. Her ne kadar doğal içeriğine sahip olan ürünler olsa da sağlıklı sonuç almak için saçlara uygulamak gerekiyor.
Cevap
3Cevap
Diplere genelde çoğu şey sürülmez ama bişey de olmuyor sür gitsin ajs
Saç uclarina sürmek yeter li oluyor
Popona bile sürebilirsin
Yok sürme uçlara ve saç boyuna uygula
Elidor hic kullanmadim bilmiyorum
Istedigin heryerine sur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?