Saç Bakım Sizce saç şekillendirirken kalın telli saç mı, ince telli saç mı daha avantajlı? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İnce telli saç çabuk şekil alır mı sizce kalın telli saça göre? Sizce saç şekillendirirken kalın telli saç mı, ince telli saç mı daha avantajlı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnce telli saçın kolay şekil alması için öneriler Saçı taradıktan sonra saç bakım kremi uygularsanz saçı daha iyi şekil aldığıni göreceksiniz Kalın telli saçların kolay şekillenmesi için saçını katlı modellerde kestirirseniz daha iyi şekil olacaktır 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum. İnce saç çok keçi bir saç uğraştırıyor çıkm fazla Yorumla
UNUTULMUŞHAZİNELER Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kalındır ince hemencik zarar görüyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru Yorumla
MarkaZula Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Kalın telli 1 7 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İnce telli saç zulümdür Yorumla MarkaZula +1 yıl Cidden zulüm Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Senin de mi ince telli Yorumla MarkaZula +1 yıl Azıcık ince🤭 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benim de öyle Yorumla MarkaZula +1 yıl Kalın daha şekile giriyor ince telli öyle değil Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla