Hazır yaz geliyorken saçlarımda ışıltı olsun istiyorum ama kuaför fiyatları o kadar artmış ki sanmıyorum yaptırabileceğimi. Papatya suyuyla evde açmayı deneyeyim diyorum ama emin de olamadım. Nasıl yapabilirim?Papatya Suyu ile Saç Açılır mı? Evde Papatya Suyu ile Saç Açma Nasıl Yapılır?
Papatya Suyu ile Saç Açılır mı? Evde Papatya Suyu ile Saç Açma Nasıl Yapılır?
Papatya suyu saçlarını yıpratmadan bir iki ton açmak isteyenler tarafından çok fazla tercih ediliyor. Bana kalırsa saçı aşamalı olarak açmak için en güzel yöntemlerden bir tanesidir. Saçlarınızda 5-6 ton açılma beklemiyorsanız, doğal sarı yansımalar seviyorsanız sizin için de en güzel yöntem saçlarınız için papatya suyu kullanmak olacaktır.
Papatya Suyu Nedir?
Papatya Suyu Nedir?
Papatya suyu adından da anlaşıldığı gibi oldukça doğal bir sudur. Kurutulmuş papatyaların kaynatılması sonucunda elde edilir ve birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle saçlarını doğal yöntemlerle açmak isteyenlerin çok fazla tercih ettiği yöntemlerden bir tanesi de saçlarına papatya suyu uygulamaktır.
Papatya Suyunun Saça Faydaları Nelerdir?
Papatya Suyunun Saça Faydaları Nelerdir?
Papatya suyu saçlarınızın doğal bir parlaklık kazanmasına destek olur.
Saçlarınızın birkaç ton açılmasına yardımcı olur. Doğal bir yöntem olduğu için saçlarınız yıpranmayacaktır.
Papatya suyu saç derisinin yatışmasına da destek oluyor. Saç derinizdeki problemler için masaj hareketleriyle papatya suyu uygulayabilirsiniz.
Saç sağlığını korur, aşırıya kaçılmadığında zayıflayan saçların güçlendirilmesine destek olmaktadır.
Papatya Suyu ile Saç Açılır mı?
Papatya Suyu ile Saç Açılır mı?
Papatya suyu ile saçlarınızı birkaç ton aşamalı olarak açabilirsiniz. Ancak kumral saçlarınızı platin yapmak istiyorsanız papatya suyu tek başına yeterli gelmeyecektir. Yani saçlarınızda aşırı bir açılma beklemeyin derim.
Papatya Suyu ile Evde Saç Nasıl Açılır?
Saçlarınızın açılmasını istediğiniz kısımlarına ya da tamamına papatya suyu uygulayın, kuru yer kalmadığından emin olun. Saçlarınızın kuruması için güneşe çıkın ve saçlarınız kuruyana kadar bekleyin. İlk denemede bile farkı görebilirsiniz, birkaç deneme sonrasında saçlarınız 2-3 ton kadar açılmış olacaktır.