Saçlarımı kestirmek istiyorum ama nasıl bir model yaptırmak istediğime emin değilim. Mullet saç kesimi son zamanlarda gerçekten moda oldu sanırım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Siz ne dersiniz?
Mullet Saç Kesimi Nedir? Nasıl Yapılır? Önerir misiniz?
Son günlerde birden soğuyan havaları saymazsak yaz, etkisini ufaktan hissettirmeye başladı bence. Eee madem hava bu kadar değişiyor, biz neden değişmeyelim değil mi? Ben değişime saçlarından başlamayı tercih edenlerdenim. Eğer siz de benim gibiyseniz son dönemlerin favorisi olan mullet saç modeli ile ilgili anlatacaklarıma hazır olun!🤩
Mullet Saç Kesimi Nedir?
Mullet Saç Kesimi Nedir?
Mullet saç kesimi için kullanılan bir diğer tabir ise "aslan yelesi saçlar"dır. Aslında bu tanım biraz daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum mullet saç modelini. Etkisini 1970'lerden beri hissettiren bu model ön ve yan taraftaki saçların daha kısa, arka tarafta kalan saçların ise daha uzun olduğu saç modeline deniyor.
Mullet Saç Modeli Nasıl Yapılır?
Mullet Saç Modeli Nasıl Yapılır?
Yukarıda da bahsettiğim gibi mullet saç kesim modeli, saçların arka kısımlarının daha uzun olduğu ön ve yan tarafların da daha kısa ve katlı olduğu saç kesimine deniyor. Bu yüzden kesim konusunun profesyonellere bırakılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu saç modelini hem erkeklerin hem kadınların kullanabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
Mullet Saç Kesimi Evde Yapılır mı?
Mullet Saç Kesimi Evde Yapılır mı?
Eğer saç kesimi konusunda tecrübeliyseniz ve eliniz de böyle dikkat gerektiren işlere yatkınsa evde saç kesim makasıyla bu modeli yapabilirsiniz. İnternetten izleyebileceğiniz birçok saç kesim videosu da var zaten. Ancak benim gibi el beceriniz tehlike arz ettiren cinstense bence işi uzmanına bırakmakta fayda var.😂
Mullet Saç Modeli Kullanımı Rahat mı?
Mullet Saç Modeli Kullanımı Rahat mı?
Aslında tamamen saç tipinize ve saçlarda nasıl görünüm sevdiğiniz bağlı bu durum. Modelin özellikle üst kısımlarının katlı bir kesimde olması normalinden daha da kabarık saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Ama tabii ki mullet saç kesimi tek bir tipten oluşmuyor. Eklediğim görsellerde de farkı görebilirsiniz, bazı kesimler aradaki kat farkını tam olarak verse de bazıları daha doğal geçişlerde. Siz de kendi saç tipinize en uygun kesimi yaptırarak rahatça kullanabilirsiniz bence.🌸