Saçlarımı üstlerden uzatmak ve toplamak istiyorum ama bir türlü istediğim boyuta ulaşmadılar. Erkeklerin saçı nasıl hızlı uzar? Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?Erkek saçları nasıl hızlı uzar? Ne kullanabilirim sizce?
Erkek saçları nasıl hızlı uzar? Ne kullanabilirim sizce?
Bunun için doğal yöntemler tercih edilebilir. Doğal yöntemlerin başında pirinç suyu maskesi yer alıyor. Düzenli kullanımda ayda 2-3 cm uzama görülebiliyor.
Pirinç suyu ile saç bakımı yapmak için ilk olarak her zaman yıkanan şampuan ile saçların güzelce yıkanıp durulanması gerekir gadası. Ardından durulanan saça yeterli miktarda pirinç suyu uygulanır. Pirinç suyunun saça etki etmesi için yaklaşık 20 dakika kadar beklenir. Ardından pirinç suyu bol suyla durulanarak saçtan arındırılır. Haftada bir kere pirinç suyu uygulaması ile uzun ve sağlıklı saçlara kavuşmak mümkündür
Sağlıklı saçlar ayda ortalama 1-1,5 cm uzama göstermektedir. Saçlarınızın bu civarda uzamadığını düşünüyorsanız, ters giden bir şeyler var demektir :) Saçlarınızın daha çok bakıma ihtiyacı olabilir. Saçlarınıza uygun bakım ürününü bulmak için öncelikle saçlarınızın neye ihtiyaç duyduğunu bilmeniz faydalı olacaktır.
Arındırıcı bakım ürünleri tercih ederek saç derinizin kirlerden, yağdan arınmasını sağlayabilirsiniz.
Herhangi bir saç probleminiz varsa kepek, yağlanma, dökülme vs. öncelikle saç probleminizi gidermeye yönelik bakım yapın.
Saç diplerinize badem yağıyla 2 günde bir masaj yapın, bu sayese yeni saç oluşumu desteklenmiş olacaktır.
Düzenli ve sağlıklı beslendiğinizden emin olun. Düzensiz beslenmek de saç sağlığına olumsuz yansıyor.
Saçlarınızı aşırı ısıdan korumaya çalışın. Aşırı ısıya maruz kalan saçların uzaması yavaşlamaktadır. Özellikle sıcak havalarda saçlarınızı nazik bir şekilde havlu ile kurutmayı tercih edebilirsiniz.
Saçları en hızlı uzatan şampuan hangisi?
Saçları en hızlı uzatan şampuan
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuanı superblend formülü sayesinde saçları nazikçe arındırıyor, temizliyor ve saçların ihtiyaç duyduğu nemi, vitamini, proteini kazandırıyor. İçeriğindeki biotin, argan yağı, arjinin sayesinde saçlarınızın sağlıklı bir şekilde uzamasına destek oluyor. En iyi sonuç için saç kremi ile birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.
Elidor'un saç problemlerine, saç tiplerine uygun daha birçok seçeneği bulunuyor. Siz de beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahip olanı seçip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz :)
Saç saçtır erkek ya da kadın diye bir şey yok saçları hızlı uzaması için şunu tavsiye ederim ben çok kısa kestirmiştim mesela saç küstü ya da bir şey oldu bilmiyorum ama şöyle bir şey var ki uzamadı yani daha sonra ben Hindistan cevizi ve argan yağı‘nı karıştırıp güzelce saçlarıma her gün masaj yapıyordum ancak öyle öyle uzadı