Arkadaşlar selam, 2 senedir her Ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde saçlarım nemlenmiyor. Kullanmadığım hiçbir şey kalmadı neredeyse acaba yanlış falan mı kullandım bilemiyorum bana yardım edin. Kullandığım kozmetik ürünler Elidor kabarma önleyici Bee beauty nemlendirici sprey ve neler neler daha Duştan çıkıyorum saçımın ıslağını aldıktan sonra önce bee beauty spreyi (10 -15 pompa) sıkıp saçlarıma yediriyorum daha sonra da elidorun kabarma önleyicisini (fındık büyüklüğünde) sürüp yeditdikten sonra da biraz havluyla bekleyip daha sonra da salık bekliyorum. Saçlarım en fazla bikaç saat nemli duruyor sonra tekrar aslan yelesine dönüyor. (saçlarımı hep bağlı kullanıyorum) varsa çözüm ve öneriniz ya da yanlış yaptığım bir şey bilgilendirirseniz çok mutlu olurum 😊😊 Bu arada saçlarım çok sık, kuru ve dalgalı.
eger kabarmaya müsait dalgali saclariniz varsa, internet üzeri curly girl method size göre olabilir. arama motoruna bakip özellikle reddit gibi sayfalar üzeri iyi tavsiyelere ulasabilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nemli saçlar için hindistan cevizi yağı kullanmalısın
eger kabarmaya müsait dalgali saclariniz varsa, internet üzeri curly girl method size göre olabilir. arama motoruna bakip özellikle reddit gibi sayfalar üzeri iyi tavsiyelere ulasabilirsiniz.
Teşekkür ederim araştıracağım
Köpük kullansan
Morfose saç köpüğü var onu da denedim galiba ben kullanmayı bilmiyorum 🥺
Keratin yaptir
zeytinyağı