Ben en son vallahi iki yıl önce kestirmiştim ondan beri hiç daha makas filan gelmedi saçlarıma çünkü çok uzundu çok aşırı kısa kestim ondan sonra da yani dedim bir daha kesmicem pişman oldum kısa kullanıyorum hala yani çok aşırı uzamadı ama iyi yani seviyorum kestirmeye de gerek duymadım açıkçası birazcık uçlarından alsam yeter
Saçlarımı en son bir kaç gün önce kestirdim. Kaküllerimin boyu uzamıştı kısalttırdım ve saçımın uçlarından azıcık kestirdim sağlıklı olsun diye. Boyuna asla dokundurtmuyorum. Sadece saçlarımın uçları. Bunu 4 ayda bir yapıyorum. Kuaförüm öyle demişti. Saçlarım hala çok uzun. Bel hızasındanda uzun.
Yanlar uzayınca güzel olmuyor yanlar uzayınca hafif kabarınca tıraş olmaya gidiyorum uzun saç pek sevmiyorum sürekli fon çekmen falan gerekiyor yazın bunaltıyor ama çok kısada hoşuma gitmiyor en iyisi yanlar kısa üst hafif uzun en son tıraşımda uçlar biraz kısa geldi ama umrumda değil elbet uzayacak.
Bundan 6-7 sene evvel kazıtmıştım, sonrasında uzadıkça hep kestim boyun hizamda ve epey bir süre böyle devam etti bu. Son zamanlarda uzatmak istiyorum ve çok fazla boyayan biri olarak şu sıralar kendimi zor tutsamda boyamamaya çalışıyorum. Saçlarımla ilgili böyle kararlar aldım, inşallah bozmam.