Saç Bakım Bu saçla iş görüşmesine gidilir mi sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bu saç normal değil mi? Çok süslü gelmedi bana ☺️Ayrıca saçlar daha kısa ve düz, öyle düşünün, dalgalı değil Bu saçla iş görüşmesine gidilir mi sizce? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ben olsam daha ciddi bir saç modeli ile giderdim bu biraz tiki kız saç modeli gibi.İlk izlenim önemli. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru biraz😃 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Gayet güzel cici kız saçı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Isteyen istedigi gibi gider, palyaco eglencr isi jcin gorusmeye uygun tabi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sacla ciddi bir is gorusmesine gidilecdk hal yokya. Yorumla Soran +1 yıl Bence sen makyaj ve kolyenin etkisinden ve saçtaki dalgadan çok süslü geldi, onlar olmıcak, normal yarım topuz yani , çağrı merkezine gidilir sonuçta TBMM ye gitmiyoruz😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Makyaj kolye dalga dulga bilmem ben. Fotodaki tip ancak palyaco gorusmesine gider. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben olsam daha ciddi bir saç modeli ile giderdim bu biraz tiki kız saç modeli gibi.
İlk izlenim önemli.
Evet doğru biraz😃
Gayet güzel cici kız saçı
Gidilir
Tşkler
Isteyen istedigi gibi gider, palyaco eglencr isi jcin gorusmeye uygun tabi
Yok artık😂
Bu sacla ciddi bir is gorusmesine gidilecdk hal yokya.
Bence sen makyaj ve kolyenin etkisinden ve saçtaki dalgadan çok süslü geldi, onlar olmıcak, normal yarım topuz yani , çağrı merkezine gidilir sonuçta TBMM ye gitmiyoruz😂
Makyaj kolye dalga dulga bilmem ben. Fotodaki tip ancak palyaco gorusmesine gider.
Aynen kuzeeeen