Hayır başka zaten rengine de yakışa bilir tabii ki ama kızıl saç rengin genelde en güzel en alımlı en ağır en böyle taşıyabilecek rengi kesinlikle beyazdır beyaz ten rengi de kırmızı saçlar çok güzel gider çok böyle inanılmaz çarpıcı bir görünüşü olur diğerlerine de gidebilir ama kırmızı beyaz da bir başkadır
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri uzun düşünceler sonunda ulaştığım harika bakır&kızıl saçlarım 👩🏻🦰🥰 Beyaz tene gerçekten mükemmel oluyor ama çok yakışan buğday tenli kızıl bir kız da görmüştüm daha öncesinde, net bir cevap veremeyeceğim sanırım o yüzden.. hatta siyahi bir kadın görmüştüm, hayatımda kızıl saçın daha çok yakıştığı birini görmedim sanırım, çok güzeldi cidden ben bile düşmüştüm.:)
Hayır kızılın renk skalası çok geniş ve önemli olan cilt alt tonudur. Örnek verirsek benim cilt alt tonumdan dolayi tam kirmizi renk yakışmazken ( öyle düşünüyorum) cilt alt tonu pembe olan esmer bir kadına tam kırmızı felaket yakışabilir. Yüze ve cilt alt tonunun kaldirmasina bağlı her şey
Ahahahah ya sende damar var da içinde renk yok 😂 kansız çıktın ndjdjx ama sen nötrsun yüzde 90 o yüzden bahsettiğimiz kırmız ton ve çoğu renk gider. özelikle kızılın/ mavinin tonlari