Saç Bakım Sizce uzun saç mı, kısa saç mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizce kadınlarda uzun saç mı iyidir, kısa saç mı? Uzun Kısa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce uzun saç mı, kısa saç mı? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ouraborus Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bana kalırsa kesinlikle kısa ama kadından kadına değişiyor bu durum yüz hatları yüz şekli ile ilgili farklı durumlar ortaya çıkabiliyor 2 0 Yorumla
UNUTULMUŞHAZİNELER Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kendine yakışacak hangisini iyi buluyorsan o senin en iyi saçındır 1 0 Yorumla
Janess Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 39% +1 yıl Yüz tipine göre değişir ama gorseldeki fotoğraflarda kesinlikle kısa saç daha yakışmış.Yüz şekline ve hatlarına uygun olduğunda kısa saçlı kadınlar çok çekici oluyorlar. 0 0 Yorumla
eisler_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yani sana her saç gider uzun, kısa. Gerçekten çok güzel bir yüzün var. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ünlü bu ünlü Yorumla Soran +1 yıl Yüzümü atacaksam niye anon olayım Yorumla eisler_0 +1 yıl şu an rezil oldum 😂 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Ikisininde ayrı bir havası var. Ama senin tercihin uzundan yana gibi. İlk resmi uzun attığından yola çıkarak düşündüm. 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kadının saçı uzun , aklı kısa olacak. makbülü budur . 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye aklının sana eşit mi olması lazım illa? Yorumla burakistan35 +1 yıl ironidir.:) Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Genel olarak cevap vermem buna, herkesin yüz yapısı aynı değil ki, kime kısa, kime uzun gidiyor. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Uzun saç. 0 0 Yorumla
sPsychopath Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl upuzun 0 3 Yorumla YağızMert +1 yıl seni takip ediyorum ve bir konuda fikir danışmak için yazmak istedim ama mesaj kutun kapalıymış. Yorumla sPsychopath +1 yıl niye Yorumla YağızMert +1 yıl ya bi soru sordum, sen de yorumlar yazdın ona ama devamında sormak istediğim şeyler var çünkü yorumda yazamadım millet salça oluyor saçma sapan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bana kalırsa kesinlikle kısa ama kadından kadına değişiyor bu durum yüz hatları yüz şekli ile ilgili farklı durumlar ortaya çıkabiliyor
Kendine yakışacak hangisini iyi buluyorsan o senin en iyi saçındır
Yüz tipine göre değişir ama gorseldeki fotoğraflarda kesinlikle kısa saç daha yakışmış.
Yüz şekline ve hatlarına uygun olduğunda kısa saçlı kadınlar çok çekici oluyorlar.
Yani sana her saç gider uzun, kısa. Gerçekten çok güzel bir yüzün var.
Ünlü bu ünlü
Yüzümü atacaksam niye anon olayım
şu an rezil oldum 😂
Ikisininde ayrı bir havası var. Ama senin tercihin uzundan yana gibi. İlk resmi uzun attığından yola çıkarak düşündüm.
kadının saçı uzun , aklı kısa olacak. makbülü budur .
Niye aklının sana eşit mi olması lazım illa?
ironidir.
:)
Genel olarak cevap vermem buna, herkesin yüz yapısı aynı değil ki, kime kısa, kime uzun gidiyor.
Uzun fakat kısa da yakışmış.
Uzun saç.
Bu kadına her saç
hiç farketmez insan olsun
Sende efsaneymişsin be abla
Kanka bu ünlü
Kisaa saç güzeldir
Kısa bence
Kısa saç daha hoş
orta veya uzun
Orta boy.
Kısa tabiki
Uzun saç
upuzun
seni takip ediyorum ve bir konuda fikir danışmak için yazmak istedim ama mesaj kutun kapalıymış.
niye
ya bi soru sordum, sen de yorumlar yazdın ona ama devamında sormak istediğim şeyler var çünkü yorumda yazamadım millet salça oluyor saçma sapan
Uzun olursa pozisyonda kullanışlı oluyor
Uzun
uzun çok daha iyi
uzun saç..
Kesinlikle uzun
Uzun
kısa yakısmıs
Kısa