Kalçayı kapatmasın ya o kadar uzuna gerek yok 😅 Şaka bir yana uzun saçları severim ama kalçaya kadar uzun olması biraz fazla ama itici diyemem benim kendi tercihim kadın için en iyi saç uzunluğu en az omuz hizasında en uzun da sırtın yarısına kadar olması en beğendiğim de sırtın yarısına kadar olan uzunluk.
Kadınların en güzel aksesuarı saçıdır bence. Kısa da olsa uzun da olsa her saç yakışır bize. Keyfime göre kestirir Keyfime göre uzatırım kökü bende nasıl olsa. Ben uzun saçı çok Seviyorum kendimde ve uzatmaya çalışıyorum. Tek kötü yanı bakımı, yıkaması, taraması ve kurutması. Ee bide şampuanlar eskisi kadar uygun değil o kadar saçı yıkamak için yarım şişe şampuan :) kalçaya kadar gelen saç değil ama bel hizasında olan saç favorim.
Kadınların saçları oldukça bakım ister. Kalçaya kadar gelen saçlar için çok zaman geçmesi gerekiyor. Eğer ki öyle birini görsem maşallah diyorum. Çünkü kalçaya kadar sağlıklı bir şekilde saçları uzatmak zordur.
Şu ortamda ne kadar tehlikeli olna bir durum ki. Bir yere takılıp canını acıtacak çok şeye gebe.. Ne yazık ki bu durumda öyle kaza geçirenler çok.. Diğer bir sorun o saçın yıkanması ve kurutularak taranması.. Allah akıl fikir versin o arzuda olanlara.
Eskiden saçım böyleydi bir kestirdim daha da kısa saçtan vazgeçemiyorum djjdjd Uzun saçı kurutup şekillendirmesi çok yorucu ve uzun sürüyor daha kısa saç hem çekici hemde kullanması daha kolay
Yani şimdi bu soru tam olarak Arap saçına dönmüş, hem uzun saçı hem de dolgun kalçayı severim. O yüzden de saç bele kadar uzun olsun ve dolgun kalçanın asaletine gölge düşürmesin.