Saç Bakım Saç uçlarım kuru, ne yapmalıyım? moonth Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saç uçlarımı bir ara boyatmıştım ama sonra boya akıp gidince kurudu üstlerinde sorun yok ama saç uçlarım kuru ne yapsam yumuşar? Saç uçlarım kuru, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Saç bakım kremi kullanmayı ihmal etme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Boya yapılırken açıcı kullanılsıysa yapcak pek bir şey yok, kesilmesi gerekir. Ben yıpranmış incelmiş saçların herhangi bir bakım ürünüyle iyi hale geleceğine inanmıyorum. Yıpranmadan önce uygulansa korumada işe yarayabilirdi 0 0 Yorumla
Azofeifa-aziz Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Herhangi bir bakım ürünü kullanmıyor musun 1 2 Yorumla moonth +1 yıl Bir cok sey kullanıyorum Yorumla Azofeifa-aziz +1 yıl Yine de ise yaramadı mı? Neler kullandın Yorumla
Hakanmersn Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Hindistan cevizi yağı sür nemledirir besler 1 1 Yorumla Hakanmersn +1 yıl Ayrıca bıttım sabunu ve şampuanı süper parlatıyor duo cosmeticte var instada ben aldım çok memnunum Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. Zeytinyağı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Saç bakım kremi kullanmayı ihmal etme
Boya yapılırken açıcı kullanılsıysa yapcak pek bir şey yok, kesilmesi gerekir. Ben yıpranmış incelmiş saçların herhangi bir bakım ürünüyle iyi hale geleceğine inanmıyorum. Yıpranmadan önce uygulansa korumada işe yarayabilirdi
Herhangi bir bakım ürünü kullanmıyor musun
Bir cok sey kullanıyorum
Yine de ise yaramadı mı? Neler kullandın
Hindistan cevizi yağı sür nemledirir besler
Ayrıca bıttım sabunu ve şampuanı süper parlatıyor duo cosmeticte var instada ben aldım çok memnunum
Zeytinyağı
Argan yağı
Argan yağı kullan.
Demekki dipleri kuru
İslat 😂