Saç Bakım Renkli saçlı kızlar anime karakterine mi benzer? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Renkli saçlar sizi anime girl gibi gösteriyor mu? Güncellemeler4 ay Güncel ankme Renkli saçlı kızlar anime karakterine mi benzer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tuvasilvia Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir çoğunun amacı o değil mi zaten. "Ben özelim..." 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Aynen Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl büyük gözlü ve renkli saçlı olanlar daha çok benziyor bence anime karakterlere 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Evet Yorumla
karpuzlusekerrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alakası yok her renkli saçlı kızın animeye benzer bi yani olmuyor 1 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yakışan yakışmayan herkes yapıyor kırmızı ya mor a boyuyorlar saçlarını 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şu görseldeki kız bildiğin animeden fırlamış. 3 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Evet ya Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Evet bence yakışıyor çoğu kişiye 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Evet Yorumla
ItIsNonOfYourConcern Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Biraz evet. Ama bazılarına yakışıyir bence. 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir çoğunun amacı o değil mi zaten. "Ben özelim..."
Aynen
büyük gözlü ve renkli saçlı olanlar daha çok benziyor bence anime karakterlere
Evet
Alakası yok her renkli saçlı kızın animeye benzer bi yani olmuyor
Yakışan yakışmayan herkes yapıyor kırmızı ya mor a boyuyorlar saçlarını
Şu görseldeki kız bildiğin animeden fırlamış.
Evet ya
Evet bence yakışıyor çoğu kişiye
Evet
Biraz evet. Ama bazılarına yakışıyir bence.
Evet
Bilmiyorum çiçek sence.
evet
Bazıları evet
Aynennnn
Evet