Saç Bakım Kıvırcık saç yakışıyor mu bana sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Normalde de saçım çok dalgalı kıvırcığa yakın, maşa ile hep düzleştiriyordum. Sonra saçım zarar görmeye başladı. Kıvırcık yapmaya karar verdim sizce nasıl duruyor. Kıvırcık saç yakışıyor mu bana sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet kanka kesinlikle daha çok yakışıyor 1 3 Yorumla Enes5431 +1 yıl Banada de Yorumla Soran +1 yıl Sana da yakisiyo enes Yorumla Enes5431 +1 yıl 😁 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Her türlü yakışıyor sana bırak kalsın bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle bir havalı olalım bea fena mı?😃😎 Yorumla UDixon2 +1 yıl yo bence gayet iyi o kadar da kıvırcık sayılmaz hem gayet güzel duruyor Yorumla
Lotus_Love Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yakışıyor baba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim reis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet kanka kesinlikle daha çok yakışıyor
Banada de
Sana da yakisiyo enes
😁
Her türlü yakışıyor sana bırak kalsın bence
Aynen öyle bir havalı olalım bea fena mı?😃😎
yo bence gayet iyi o kadar da kıvırcık sayılmaz hem gayet güzel duruyor
Yakışıyor baba
Teşekkür ederim reis