Saç Bakım Saçların altlarına uygulanan renkli boya işlemini nasıl buluyorsunuz? Yaptırmak ister misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Saçların altlarına uygulanan renkli boya işlemini nasıl buluyorsunuz? Yaptırmak ister misiniz?#EdamedaSaç💛💜💚💙🧡 Saçların altlarına uygulanan renkli boya işlemini nasıl buluyorsunuz? Yaptırmak ister misiniz? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Bence harika görünüyor. En azından ana rengin altında farklı renkler harika olur 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunu yapmayı düşünüyordum bir ara 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Alt değil önlere daha güzel duruyor bence. Alttakileri kim fark ediyor ki. 1 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bence çok güzel gözüküyor saçıma hiç boya yaptırmadım yaptırmayıda düşünmem doğal severim ama bu güzel gözüküyor. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. 20 li yaşların başında olsaydım yaptırırdım ama yaşım 30 üstü olduğu için bana uygun değil 0 0 Yorumla
Elisatmr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kendim yaptırmam, beğenmiyorum. Ergen yaştaki kızlara daha çok olur gibi. 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hoşuma gidiyor hem çok göze batmıyor hem de tarz duruyor 0 0 Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Kesinlikle çok güzel ve estetik duruyor her bayan yaptirmali bence 0 0 Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ben yaptım güzel bence çok güzel gözüküyor yine yapmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Catmint Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yan ve alt kısmı mor yapmıştım, çok da hoş duruyor 💜 0 0 Yorumla
J_Webb Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Komple mavi olmasındansa alttan boyatıp üstten gölgeli görünmesi çok daha güzel. 0 0 Yorumla
0Yankı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Siyah en güzeli 🙂 o nedir öyle? - kırmızı , yeşil , mor , mavi boşu boşuna palyaço ya benzetiyorlar kendilerini ◉‿◉ 1 0 Yorumla
ecrinnns Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl saçım kütken yaptirmistim maviye boyatmıstım çok hoş duruyo bence 0 0 Yorumla
TrapMusicsever Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kısa saçtaki olmamış 😅 boya kurumuş gibi durmuş 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yaptırmayı hiç düşünmedim hoşuma gitmiyor. 1 0 Yorumla
Bayanlivaneli13 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl çekici gekiyor kizlarda guzel bence 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ne, açar beni, kır saça ne renk vurucaz 0 0 Yorumla
melikegunden Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Cok güzel 1 1 Yorumla someone_27 +1 yıl @melikegunden? Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaptırmak istemem 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 561 cevap paylaştı. Yani değişik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Selam gadası 🙃
Bence harika görünüyor. En azından ana rengin altında farklı renkler harika olur
Bunu yapmayı düşünüyordum bir ara
Alt değil önlere daha güzel duruyor bence. Alttakileri kim fark ediyor ki.
Bence çok güzel gözüküyor saçıma hiç boya yaptırmadım yaptırmayıda düşünmem doğal severim ama bu güzel gözüküyor.
20 li yaşların başında olsaydım yaptırırdım ama yaşım 30 üstü olduğu için bana uygun değil
Kendim yaptırmam, beğenmiyorum. Ergen yaştaki kızlara daha çok olur gibi.
Hoşuma gidiyor hem çok göze batmıyor hem de tarz duruyor
Kesinlikle çok güzel ve estetik duruyor her bayan yaptirmali bence
Ben yaptım güzel bence çok güzel gözüküyor yine yapmayı düşünüyorum
Yan ve alt kısmı mor yapmıştım, çok da hoş duruyor 💜
Komple mavi olmasındansa alttan boyatıp üstten gölgeli görünmesi çok daha güzel.
Siyah en güzeli 🙂 o nedir öyle? - kırmızı , yeşil , mor , mavi boşu boşuna palyaço ya benzetiyorlar kendilerini ◉‿◉
saçım kütken yaptirmistim maviye boyatmıstım çok hoş duruyo bence
Kısa saçtaki olmamış 😅 boya kurumuş gibi durmuş
Yaptırmayı hiç düşünmedim hoşuma gitmiyor.
değişik
denemeye değer
çekici gekiyor kizlarda guzel bence
Hoş buluyorum.
Pembe daha hoş mavi ne ya
Bunların başka işi gücü yokmu ya
Ne, açar beni, kır saça ne renk vurucaz
Her zaman güzel olmuyor.
Cok güzel
@melikegunden?
klişe geliyor bana ya
Yaptırmak istemem