Saç şeklim hemen hemen fotoğraftaki gibi aşırı kabarık değil ama durgun da değil. Benim saçım kolay şekil alıyor o yönden sorun yok da bakımı zor. Bir dönem taramak eziyetti neyseki şu tangle teezer kar çıktı yoksa ben banyodan banyoya tarayabiliyordum ancak oda sadece taramak 1 saat sürüyordu
Hiç sorma birde benim saç derimde egzama var çok sıkıntılı saç diplerim çok hassas normal taraklar ne çekiyprdum yatarken yola yola tarıyprdum. Allah o tarağı çıkarandan razı olsun vallahi 😅
beline yakın derecede uzatılırsa ve iyi bakılırsa gerçek bir şanstır.. kısa kullanılıyor ve yıkayıp çıkılıyorsa da iticidir.. kıvırcık saçı kullanmayı bileceksin... doğru kullanırsan gittiğin yerlerde efsane olursun.. veya tam tersi gayet sıradan olursun.. bu şekillerde yaparsan , çok ilgi çekersin.. ve beğenilir..
ama işte gerçekten uzun olacak.. kesimi doğru olacak, ve saçlarına bakıp kullanmayı bileceksin.. bu şekillerde kullanmazsan , genelde gerçekten itici oluyor.. yani tamamen senin elinde bu..
ayrıcalıktır şöyle düşünelim kuaförde veya kendin fark etmez saatlerce ısı uygulayarak o şekili verdiğin bukle sende genetik ve bu bence ödül gibi bişey Rabbim isteyince saç kendi kendine kıvrılıyor işte
Ben öyle düşünmüyorum evet zorlukları vardır belki ama eğer bakımlı bi kıvırcıksa her zaman düzlere göre bi adım öndedir benim için çok havalı geliyor bana ama altını çiziyorum bakımlı :)
Bak şimdi eğer bakarsan her ortamda dikkat çekersin çok havalısın falan falan +++ ama öyle hiç bişey yapmadan güzel olsun demek biraz saçma sana vermiş sen kullanmasını bimiyosun
Kıvırcık saç olan düz saçlara özeniyor, düz saçlı kızlar da kıvırcık istiyor, ama şimdi ki zamanda her şekilleri mümkün yapmaya, benim zamanında kızlar ütü ile düzleştirme çalışıyordu 😂