Selam 🌸 Uzun saç mı, yoksa kısa saç mı her yönden, her bakımda daha avantajlıdır? Yani daha şanslı veya avantajlı diyebileceğimiz saç hangisidir? Uzun saçKısa saçHer yönden daha avantajlı olan uzunu saç mıdır, yoksa kısa saç mı? #EdamedaHair 💓💓💓
Her yönden daha avantajlı olan uzun saç mıdır, yoksa kısa saç mı?
İkisinin de avantajları farklıdır uzun saç bakım ister fazla özen ister bu yönden kişiyi zorlar ama şekil verme açısından istediğin şekli verebilirsin kısa saça ise şekil vermek mümkün değildir her şekile sokamazsın ama bakım açısından daha avantajlıdır uzun saç gibi fazla uğraştırmaz. Ben kadınlara uzun saçı erkeklere kısa saçı her zaman daha çok yakıştırıyorum göz alışkanlığı olsa gerek böyle daha güzel geliyor ama saçını kısaltıp güzel gözüken kadınlar da var yüz yapıları uyduğu için bazılarına yakışıyor.
Kendi açımdan uzun saç kışın soğuktan korusa da, yazın yakıyor. Her gün duş alan biri olarak da uğraştırıyor şahsen. İkisinin de çözümü olsa da, ben kısa saç diyorum.
Bence kısa saç her zaman hem kullanım hem de bakım açısından daha avantajlı. Son dakika bir plan çıksa uzun saçlara şekil vermek çok daha zor oluyor ama kısa saçlar ufak birkaç hareketle bile gayet hoş bir görünüme kavuşturulabiliyor. Daha önce kısa saç da kullandım, uzun saç da kullandım ama benim için kullanımı daha kolay olan hep kısa saç oldu.
Düzenli bakım yapılmadığı sürece ikisi de kötü durur. Ve bu avantaj olayı birazda saç tipine de bağlıdır (Düz, kıvırcık, Dalgalı gibi) Uzun saçın bakımı-yıkanması daha işlev gerektiren bir durum.
avatj kısa görüntü güzelliği uzun sahsi fikrim uzun sacı her yönden kullanmayı severim oksaması güzel ne biliyim bıyık yaparım foto cekilirken kızın sacıyla :D dolamayı severim kısa sacla o kadar uğrasılmıyo :) tadı yok :) kız arkadasımın kestirmesine izn vermemişliğim coktur ama maalesef bu gencin su an kız arkadası yoktur :)
Kısa çünkü hem şampuan az kullanırsın hem fönü az tutarsın kurur hem hemen açılır tararken hem de diğer ürünleri azar azar kullansan yeter bir de şekillendirmede kısa sürer