Saç Bakım Yağlı saç bakımı nasıl olmalı? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yağlı saç bakımı nasıl olmalı? Yağ sürmek saçı döker mi? Yağlı saç bakımı nasıl olmalı? Cevapla Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Yağlı saç bakımı oldukça zordur. Saçları fazla yıkamak hele ki sıcak suyla yıkamamak gerekiyor. 0 0 Yorumla
DevilishCutie Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 99% +1 yıl Bir yerde okumuştum saçı çok sıcak suyla yıkamayın diye eğer yağlı bir saça sahip olmak istemiyosanız ılık su ile yıkayın 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 17 gü Saç Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Sık sık yıkamak yerine haftada iki üç kez hafif bir şampuan kullanmak daha iyi geliyor bana. 0 0 Yorumla
Kıymazz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl 2 güne 1 yıkıyorum yoksa sıvı yağ dökmüş gibi parlıyo 0 0 Yorumla
jdkdndhz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl yagli saçi olanlar her gün yikiyor, ama bu yalniš , yikama süresini uzatmak lazim , tabi kimse yagli yagli gezmek istemez ama böyle yapinca sać ališiyor ve daha uzun bi süre sonra yaglanmaya bašliyor, yani eskisi gibi olmaz 0 1 Yorumla jdkdndhz +1 yıl yag sürmek neden döksün ki aksine faydali Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şampuan seçimi çok önemli 0 0 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Benim saçlarda 2 günden yaglaniyor çözüm bulamadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Selam gadası 🙃
Yağlı saç bakımı oldukça zordur. Saçları fazla yıkamak hele ki sıcak suyla yıkamamak gerekiyor.
Bir yerde okumuştum saçı çok sıcak suyla yıkamayın diye eğer yağlı bir saça sahip olmak istemiyosanız ılık su ile yıkayın
Sık sık yıkamak yerine haftada iki üç kez hafif bir şampuan kullanmak daha iyi geliyor bana.
2 güne 1 yıkıyorum yoksa sıvı yağ dökmüş gibi parlıyo
yagli saçi olanlar her gün yikiyor, ama bu yalniš , yikama süresini uzatmak lazim , tabi kimse yagli yagli gezmek istemez ama böyle yapinca sać ališiyor ve daha uzun bi süre sonra yaglanmaya bašliyor, yani eskisi gibi olmaz
yag sürmek neden döksün ki aksine faydali
Şampuan seçimi çok önemli
Benim saçlarda 2 günden yaglaniyor çözüm bulamadim
Denize giriyorum
Sürekli yıka
Evet döküyor