Saç Bakım Sizce saç rengimi değiştirmeli miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evetse ne renk olmalı? Çok kararsızım çikolata kahve düşünüyorum ama emin değilim herkes bu rengi çok yakıştırıyor ama biraz sıkıldım sanki Sizce saç rengimi değiştirmeli miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Bu renk değil de sana kahve de gider dediğin gibi yakışır açar 0 0 Yorumla
Blaackk35 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Saçlarını siyah yaparsan daha iyi olur bence bu arada izmirli misin 0 0 Yorumla
malesefbakirerkek4 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok tatlısın.. Ama sen bilirsin. Zaten yenisi de çok yakışır bence.. Adın ne 0 0 Yorumla
KeremInce Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Açık ton tercih edebilirsin seni daha çok karartmış kızıl renk 0 0 Yorumla
Ksdeneymisacaba Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Fazlasıyla çekici ve güzel görünüyorsun. Değiştirme. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değiştir 0 0 Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Gece mavisi ve aralarina mavi ombre harika olur 0 0 Yorumla
Zeyn_O Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok güzelsin siyah yaparsan harika olur bence 0 0 Yorumla
SenFde Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl çikolata gibi tatlı, bana gayet iyi göründü :) 0 0 Yorumla
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bence daha koyu bir renk daha iyi gider 0 0 Yorumla
_Law_yer3292 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Siyah daha bi yakışacak yüzün zaten güzel sanki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bu renk değil de sana kahve de gider dediğin gibi yakışır açar
Saçlarını siyah yaparsan daha iyi olur bence bu arada izmirli misin
Çok tatlısın.. Ama sen bilirsin. Zaten yenisi de çok yakışır bence.. Adın ne
Açık ton tercih edebilirsin seni daha çok karartmış kızıl renk
Fazlasıyla çekici ve güzel görünüyorsun. Değiştirme.
Bu sana çok yakışmış ama
Çikolata kahve yapmalısın
Değiştir
Gece mavisi ve aralarina mavi ombre harika olur
Siyah yapsana efsane olur
Çok güzelsin siyah yaparsan harika olur bence
Dufy duck gibi kadınsın mübarek
çikolata gibi tatlı, bana gayet iyi göründü :)
Bence daha koyu bir renk daha iyi gider
Siyah daha bi yakışacak yüzün zaten güzel sanki
Dudaklarin neden öyle gt gibi 😄😄😄😄
Bence çok yakışıyor. Değiştirmek gerekmez.
Cok guzel bir reng
fizik iyiymiş
Evet.
Böyle devam et
Harikasin
Değiştirme
Bence gayet iyi
Hayır değiştirme
Bence iyi böyle
Siyah yakisir gibi
Iyi böyle
Çok hojdir 🏇🏇🏇