Arkadaşlar 1 yıldır kestirmiyorum ama benim saçlarım çok değişti inceldi ve döküldü ince çıkmaya başladı ufak bir ellemede bile pat diye kökünden kopuyor bazen de böyle ucundan bakınca direkt kopuyor saçımı kessem düzelir mi ayrıca d vitamini eksiliğim var
Saçlarım ucundan nokta gibi kopuyor neden olabilir?
Demekki yani yıpranmış kırılmış uçları bir parmak ya da hadi iki parmak filan kestir ben de zaten bunu yapmayı düşünüyorum birazcık kestirmem lazım saçlarım Çünkü uçları kötü olmuş
Bitkisel şampuana geç normal şampuan saçların düşmanı silikon ve parabenden dolayı. Doğal maskeler yap, bal, karanfil soğan suyu, zeytinyağı ve diğer yağlar maya pes etme düzenli bakım yap farkı görüceksin
ben aktardan bir çok çeşit bitkisel şampuan denedim zararları hiç yoktu ama yararlı bi şampuan arıyodum büyük marketlerden bile şampuan bakmazdım ama alışveriş yaparken aklıma esti Bioblas botanic oilsin sarımsaklı şampuanını alıyım dedim gayet iyi öneririm normalde bitkiseller saçı çok iyi temizlemez bu her yönden iyi hiç dökmedi benim zaten maskemi kremlerimi eksiltmem ama şampuan olarak sadece zararsızlığını değil faydasını gördüm