Uzun süredir (özellikle 2017 yılında yaptırdığım ombreden sonra) saçlarım yıpranmış durumda. Biraz fazla uğraşınca düzeliyor, sonra yine boyatınca yıpranıyor yeniden. Psikolojiden hiç bahsetmiyorum bile.. 😆Saç bakımı 💮Saçlarınız mı daha çok yıprandı, psikolojiniz mi? #SaçBakımı #Edameda 🖤🖤🖤
Bende ikiside yıpranmadı çok şükür iyi ikiside saçları tekrar canlandırmak mümkün bunun yolları var. Saçları ılık suyla yıkamak çok önemli sıcak su saçları kırar. Saçı canlandırmak için. Zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, badem yağı, keten tohumu yağı, fındık yağı, jojoba yağı gibi doğal yağlar saç bakımında oldukça etkilidir. 2 yemek kaşığı zeytinyağı çok hafif şekilde ısıtıp saç uçlarına ve saç diplerinize uygulayarak saçları canlandırabiliriz. Birde doğal toprağı saça sürerek bekletip duş alırsak saçlar aşırı parlak ve canlı olur. 😂😂😂
Psikolojim aşırı derecede yıprandı. Sürekli aşksızlık krizini kafama takmaktan caddelerde ve sokaklarda aşırı dalgın yürüyorum, çok geniş ve bomboş yollarda süper spor arabalarla yarışırcasına aşırı hız yapıyorum. Aşksızlık krizim aşırı hız bağımlısı yaptı. Bu kriz bitmedikçe aşırı hız bağımlılığımı bırakamıyorum.
Saçlarımı yıpratan psikoloji değil bakımsızlık ve ilgilenmemek. Zaten rahatsızlığı hissetmiştim incelen ve kökten değil yarıdan kopan tellerden bir gün dayanamadım ve 0a vurdum sonra bir kez daha vurdum ama adam akıllı olmuyor berberin de bir kez 0lamasi lazım 😎
Dünyevî işler kendimi hiç üzmek istemiyorum gadası. Söz konusu bakım olunca elimde gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kazanmış olduğum parayı biriktirmek yerine keyfime göre harcama yapıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor.
Psikolojim baya yıprandığı öyle yıprandığı ki yani o kadar üzüldüm o kadar kırıldım kırgınlık hissettim ki artık yani benim kendi sağlığıma zarar gelmeye başladı sizde içmek zorunda kaldım bütün negatif duygularımı bıraktım ama yanında pozitif duygularla feda ettim artık hiçbir şey hissetmiyorum saçlardan yana şanslıyım boya vurmadım bir şey yapmadım o yüzden olduğu gibi ilk günki gibi duruyor. #reda
Psikolojim biraz yıpranınca yüz, saç, ayak maskeleri yaparım ve buda psikolojime iyi gelir. Yani böyle bir döngünün içinde sapasağlam kalıyor psikolojimde saçımda.