Hep orada yıkatıyorum. Yalnız bizim saçlar böyle yıkanmıyor tabi kurbanlık koyun gibi enseden bastırılır boğuluyorum abi dur diyene kadar devam eder ahah. Masaj olayını bende seviyorum ancak ücrete girdiği için fazla para alıyorlar en son traşta 130 lira verdim valla
Hayır pek sevmiyorum saçlarımı dokunulması sevmiyorum ben sevdiğim insan gerçi öyle biri yok da olmayacakta zaten eğer dokunursa belki tepki vermem ama öyle her insan benim saçımı dokunamaz benim mesela bu zamana kadar saçlarımı kuaförde yıkattım çok nadir görülmüştür yapmadım çünkü sevmiyorum Saçima başka birisinin dokunmasın kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum. #reda
Ben yıkatmayı tercih etmiyorum. Nedeni ise her şampuanı kullanamıyorum. Cildiye doktorumun tavsiye ettiği şampuanı kullanıyorum. Sık sık şampuan değiştirmek saç sağlığına zararlı olduğunu düşünüyorum. Tercihim kestirince fön makinesi ile az da olsa saç kalıntılarını temizlettirmek eve geçtiğimde de kendim duşta yıkamak.😊
Ben kesinlikle yıkatmam. Ne olursa olsun hiç bir kuaförün gerçekten hijyen şartlarına uyduğuna inanmıyorum. O yüzden tıraş olduktan sonra evde kendi özel havlum ve şampuanım ile yakınmayı tercih ediyorum. Özellikle kullandıkları havlular çok tedirgin ediyor.