20 gün kuaföre gittim saçlarımda mavi siyah boya vardi ombre yaptırmak istedim saçın yanar dediler pigmentasyon yaptılar kizilliklar için birde keratin botoxu 15 gün sonra gel dediler neyse 2 gün önce 15 günüm tam doldu gittim ve saçımın zarar görmiycegini söyleyerek 2 defa açma işlemi yapıldı üst üste saçımın uçları lastik gibi oldu korkma keseriz gider uçları gitti sadece dediler neyse kestik saçı ucundan hala lastiklesmeler duruyordu ama kuaförün bana dediği kelime suydu ıslak ve açıcı görmüş saç lastik gibi uzar zaten gayet normal endiselenme eve geldim yağ falan surdum uçları ıslakken çok kötu ama kurutunca gram kopmuyo sizce bu saç ne olmuş olabilir?
Eğer Fotoğraflardaki senin saçlarınsa yıpranmış ama uçları yanmış gibi uçları tekrardan canlanmaz İstersen uçlardan iki parmak kadar bir mesafe boyunca saçlarını kestir sonrasında ise bayağı bir para harcaman gerekecek bakım ürünlerine maskeleri filan güzel nemlendirici etkisi olan şeyleri uygula çünkü bu saç aşırı derecede hacimsiz görünüyor ve neredeyse hiç nemli değil sanki. #reda
Gördüm aslında ama seninki abarttığın kadar iğrenç durmuyor samimi söylüyorum. Bana hiç iğrenç gelmiyor. Tabi Senin gözünden bakamam orası ayrı konu :)
Walla ben zaten üşengeç birisiyim ailem bile küçükken konuşmaya edemedigimi söylerdi. O kadar yani. Bilmiyorum ama cins olarak boyle yaratılmışız sanirim. Umursamaz rahat üşengeç dağınık
Sac boyama kesmeymis gram takmıyorum kendimde. Herkes saçımın güzel durduğunu söylüyor. Bazı zamanlar takmaya çalışıyorum ilgilenmeye lakin olmuyor yani. 😄