Geçmiş olsun kral sende egzama var. Yağlı egzama. Seboreik dermatit. Yakında burun çevrende kaşında ve kulaklarının arkasında falan da böyle olabilir. Bunu yapma, soyma. Hemen yarın git 22 liraya eczaneden KETORAL şampuan al. Sonra git bir hafta boyunca her gün o şampuan ile banyo ol. Ardından haftada bir defa kullanarak devam et, sorunun çözülecek.
Ketoral kullandm aynı başka şampuan cildiyeci yazar umarım genelde Ketoral veriyorlar ama
4 senedir yaşadığım hastalık kendisi. Cildiyeci yazarsa iyi olur ben yazdırmadan 22 liraya alıyorum.
Benzeri bende de vardı. Ketoral'ı s*ktir et o hem zararlı hemde bir işe yaramıyor. Bir link bırakıyorum aşağı bende işe yaradı sende de yarar umarım.
Vichy Dercos
Merhaba.
Geçmiş olsun neden böyle oluyor acaba bunu bilmek için uzman bir doktordan yardım almanızı tavsiye ederim. Bu denli ciddi bir sorun saç kaybına ve kel kalıp, kansere olmaya kadar giden ciddi sonuçlar doğurabilir.
Cevap
6Cevap
Güzel beslen çünkü her şey aslında içindeki hormonlar ile başlıyor
Egzama bu, kimyasal şampuanı bırakıp doğal şampuan ve sabuna geçiş yap. Eczaneden 10-15 TLye advantan krem al geçici de olsa düzeltsin deriyi.
Acilen doktora görün. Buradakilerden alacağın yanıt seni doğru tedaviye yönlendirmez.
Seboraik dermatite benzıo dermatolga gıt yayılmasn
Egzama olabilir cildiyeciye görün
Keltos yap bence
Dove sabun ile yıka diplerini iyice
Dermatoloji git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?