Merhaba arkadaşlar sizden bildiklerinizi ve önereceklerinizi yazmanızı isterim (:
Saçlarım eskiden kıvırcıkken şimdi düzler. Düz olmalarını hep istemiştim ve hala istiyorum ama burdaki sorun, saçlarımın tamamı değil sadece uç kısımların düz olması. Oraya çok yüksek seviyede ısı uygulamıştım büyük ihtimalle ondandır ve oranın düz durması bi yandan çok güzel duruyor ama saçımın diğer bölgeleri kıvırcık dururken oranın düz durması sinirlerimi fena halde bozuyor. Keşke sadece bu olsa, düz olan yerde seyreklikte var. Saç tellerim çok ince ve nerdeyse o teller sayılabilir derecede az duruyor.
Saçlarımı kesersem düzelir mi?
Eğer kesmekle düzelirse bakımla uğraşmama gerek kalmaz çünkü zaten kestirecek uzunluğa geldi.
Lütfen bildiklerinizi ve örneklerinizi yazın teşekkürler 😊
Saçlarım eskiden kıvırcıkken şimdi düzler. Düz olmalarını hep istemiştim ve hala istiyorum ama burdaki sorun, saçlarımın tamamı değil sadece uç kısımların düz olması. Oraya çok yüksek seviyede ısı uygulamıştım büyük ihtimalle ondandır ve oranın düz durması bi yandan çok güzel duruyor ama saçımın diğer bölgeleri kıvırcık dururken oranın düz durması sinirlerimi fena halde bozuyor. Keşke sadece bu olsa, düz olan yerde seyreklikte var. Saç tellerim çok ince ve nerdeyse o teller sayılabilir derecede az duruyor.
Saçlarımı kesersem düzelir mi?
Eğer kesmekle düzelirse bakımla uğraşmama gerek kalmaz çünkü zaten kestirecek uzunluğa geldi.
Lütfen bildiklerinizi ve örneklerinizi yazın teşekkürler 😊
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olaplex bakımı yaptır ben ve annem kıvırcık saçlarımızı öyle toparladık. Bizimde kıvırcığımız gitmişti. İyi bir yerde yaptır. Saça çok etkili gürleşmesinide istiyorsan.
Herkeste fayda eder mi diyorsun
Olaplex her saç için uygun diye biliyorum hatta saç yanmasın diye boyalarda bile kullanılıyor.
Olaplex zaten bir krem saçına sürüyor. 2-3 yıkamıyorsun.
Ama onun ölçüsünü içine kattıklarını kuaförler bilir
O dediğin kremi bi araştıracağım bulursam denerim 😊 Umarım dediğin gibi faydasını görürüm. Önerin için teşekkür ederim
Kendi başına deneme ama bence 😀
Kuaför daha iyi mi bilir dersin
Olaplex no6 diye benzeri bazı kremler çıktı siz hangisini kullanmıştınız
Yani bu kremin bir ölçüsü falan vardır içine koydukları ekstra şeyler vardır. Ben sana git al kendin yap desem bişey olursa söversin bana. 😂 güçlü bir krem kullanımı vardır mutlaka. İnternette yapanlar vardır.
Yok be ben sövmemede düzelmesini istiyorum gerekirse keserim yeterki eski haline dönsün. Etkisini ne kadar bir sürede gördün mesela
Saçların o kadar uzunluğu kaldırmıyor demek ki daha kısa kullanacaksin
Bunun uzunluktan değil maşadan olduğunu düşünüyorum (: ama kesmekle düzelir mi diyorsun
İşte dediğim noktaya geliyoruz saçlarının uçlara doğru seyrelmesi genetik ben her gün maşa yapsam saclarimin uçları o sekilde uzamaz
dökülecek demek bu. saçlarla vedalaş
Kullanacağın şampuanın da etkisi var
Şampuanını değiştir
sabunu değiştir
Kısa kes
İşe yarayacağından emin misin