Saç yıkama takvimi diye bir şey var sonuçta. 2 günde bir yıkıyorum hergün hergün saç mı yıkanır, insan üşenir vallahi. 😒 Dipleri yağlı, uçları kuru olunca haliyle sorun yaşıyorum. 3. gün yıkamazsam aşırı yağlı oluyor insan içine çıkasım gelmiyor. Arkadaşlarım da plansız hareket ediyorlar. Saç yıkama Rutinimi bozarsam düzenim de bozuluyor. Saç yıkama takvimime bağlı kalayım derken sosyal hayattan kısıtlanıyorum haha 😂 Yanlış mı yapıyorum? Saçımı yıkadım buluşabiliriz 😅😂
Saç yıkama takvimime uymadığı için bazı günler dışarıya çıkmıyorum. Saç rutinime göre dışarı çıkarak yanlış mı yapıyorum?
Yanlış olduğunu düşünüyorum saç bakım takvimi diye bir şey olmamalı. Hayatta bir günümüz diğer günümüze uymaz her an bir yere gidebiliriz canımız sıkılır dışarı çıkarız yani saç bakım takvimine uymuyor diye eve tıkılmak sosyal hayatı kısıtlamak doğru değil. Bu saç bakım takvimini bir kenara bırakmanızı öneririm böyle bir şey sizin hayatınızı olumsuz etkiler. Saçınızı ne zaman yıkamayı isterseniz o zaman yıkayın yağlı hissediyorsanız her gün yıkayın ama belli bir takvime bağlı kalmayın. Hangi gün ne yapacağınız belli olmaz saçınızı gönlünüze göre yıkayın takvime göre değil.
İlk defa duydum saç takvimini 🙄 saç asla benim günlük rutinimi bozmama nedne olmaz. Ayrıca hava sıcak saç dipleri de terliyor tıkalı gözenek de yararlı değil. Bana özür dileyerek komik geldi. Sosyal hayata ket vuracak duruma geldiyse bence sorundur bu rutin değil…
Merbaba. Saç yıkama takvimi diye bir şey olmamalı. Çünkü ne zaman nanyp yaparız ya da yapmal zorunda kalırız bunu bilemeyiz. Genel olarak banyo yapmak gerekli olan kişisel bakımdır. Buna sınırlama koymak takvim tutmak olmaz.
Duş almadan güne başlayamam ve duş almadan günü bitiremem 😄 Yağlı saçları kamufle etmek için önereceğim şey , kuru saç şampuanı olan spreyler. Saç diplerine sıkarak ve sonrasında tarayarak tertemiz görünmesini sağlayabilirsin
Bence bu bir bahane.. saç yıkama günü diye bişey ilk kez duyuyorum.. üstelik hergün yıkayan birisiyim neredeyse ve tüm günümu buna ayirmiyorum.. isteyen herkeste yapabilir en fazla 1 hadi 2-3 saat alsın.. insana yine fazlasıyla zaman kalacaktir..
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Saç yıkama takvimime uymadığı için bazı günler dışarıya çıkmıyorum. Saç rutinime göre dışarı çıkarak yanlış mı yapıyorum?